Uğur Durmaz
Uğur Durmaz

HÜDAPAR İl Binasına Saldırı

featured

MİLLETVEKİLİ MAAŞI ASGARİ ÜCRET SEVİYESİNE ÇEKİLSİN!

Milletvekillerinin mevcut maaşı 73 bin 379 lira. Güzel para değil mi? Ayrıca iddialara bakılırsa gittikleri yerlerde kendilerine yapılan hürmetler ve ‘ikramlar’; ‘sayın vekilim şu işimizi halledin’ denerek alınan ‘hediyeler’ vs. şurada dursun… Şimdi düşünün ki milletvekili maaşı asgari ücret seviyesine düşürüldü. Şu an mecliste olan milletvekillerinin belki yüzde 1’i bile durmaz orada! Bırakıp giderler. Milletvekillerinin ciddi bir kısmı iş adamı, müteahhit, toprak ‘ağası’ gibi kişilerden oluşuyor. Sizce bu kişiler milletin mi yoksa menfaatin mi vekili? Bana göre milleti zorluklarla boğuşup çözüm beklerken, tatil yapan hiçbir vekil, milletin vekili değildir.

 

TÜRK GENÇLİĞİNE SAHİP ÇIKILMIYOR!

Türk Gençliğine sahip çıkılmıyor! Özellikle eğitim ve bilim alanında güzel başarılar elde eden insanlarımızı Batı’ya ihraç ediyoruz! İbrahim Ethem Hamamcı, Gül Karen Aça, Göktuğ Altıparmak, Seda Erol… Bu isimleri araştırmanızı isterim ve sayfalara sığmayacak kadar çok isim olduğunu da belirtmek isterim. Kimisinin projesini TÜBİTAK kabul etmemiş ve Batılı büyük üniversiteler projeyi desteklemek için hemen davet etmiş; kimisi ise üstün öğrencilik başarılarıyla bizim üniversitelerimizin değil, batılı Harvard, Stanford gibi öğrencilerin dikkatini çekerek Batı’ya gitmiş. Severek izlediğim Kardeş Payı dizisinde bir sahne vardı: Devlet, ‘borla çalışan motor’ projesini ‘saatli seccade’ projesinin gerisine atmıştı. Kıssadan hisse… Biz ‘altın madenlerimizi’ işleyip, hazırlayıp Batılı ülkelere tamamen ücretsiz şekilde ihraç ediyoruz. Dış ülkelerden de zarar ederek ‘artıkları ithal ediyoruz’.

 

HÜDAPAR İL BİNASINA SALDIRI

HÜDAPAR Adana il binasına giren bir kişi, il başkanı ve il sekreterini bıçakladı. İl başkanı olayı yara ile atlatırken il sekreteri hayatını kaybetti. Saldırgan yakalanarak gözaltına alınırken hükümet kademesinden HÜDAPAR’a taziye mesajları iletildi. Siyasi bir saldırı gibi gözükmüyor fakat günün sonunda fatura kime kesilir? Bizim ülkemizde bu pek kestirilemiyor. Ama, ‘insanları kışkırtıyorlar’ diyerek Zafer Partisi’ne iftira atılabilir. Bazı kesimlere göre, Zafer Partisi’nin ‘Türklük’ vurgusu ‘ırkçılık’; ‘vatanınıza sahip çıkın’ vurgusu ise ‘tahrik’ sebebi(!) biliyorsunuz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!