Uğur Durmaz
Uğur Durmaz

‘Bana Bir Şey Olmaz’ Diye Diye…

featured

Memleketinizi seviyorsanız, bu mesele hepimizin meselesi. Ülkemizin şu an ki şartlar ve adımlar altında iyi bir yere gitmediğini görmek için filozof olmaya gerek yok. Bunu iktidarından muhalefetine; hakiminden ayakkabıcısına herkes biliyor ve görüyor. Ama bir kesim var ki hiç ses çıkartmıyor. ‘Bana ne’ deyip geçiyor. O kadar basit değil kardeşim! Memleket meseleleri ‘sana ne’ ise bu ülkeden çık git. Bak, Şam’da gece kulüpleri falan çok canlı, insanlar eğleniyor ve Türkiye’ye göre her şey daha ucuz. Sen de Şam’a falan git. Burada durup da kalabalık etmenin bir anlamı yok çünkü.

Bu memleketin derdiyle hüzünlenmeyen, sevinciyle mutlu olmayan kimsenin bu ülkede barınma hakkı bana göre yok. Yıllardır ‘bana ne’ diyenler sayesinde seçimden hep aynı sonuçlar çıkıyor. ‘Beni ilgilendirmez’ diyen ve babadan kalma servetlerle köşklerde, villalarda oturanlar yüzünden memlekette 17 milyon yabancı var.

Şimdi bunu dile getirdiğimiz zaman ‘ırkçı’ oluyoruz, ‘insan düşmanı’ oluyoruz. Değiliz kardeşim! Biz Avrupa’nın çöplüğü müyüz? Bakın İngiltere ülkesindeki sığınmacıları Afrika’ya göndermeye başladı. İngiltere’nin bu hamlesi ‘ülke güvenliği için’ oluyor, normal karşılanıyor da bizim millet olarak verdiğimiz tepki neden ‘insan düşmanlığı’ oluyor?

Yarın benim apartmanımın alt katında oturan 30 kişilik ne olduğu belirsiz sığınmacı grubu, terör örgütünün hücre yapılanması çıkar ve senin villanı basarsa, senin haklarını yine ben savunurum, başkası değil. O yüzden, ya bu ülkenin menfaatini savun, dertlerine çözüm ara… Ya da yallah Arabistan’a, yallah Hollanda’ya… Burada durma kardeşim. Biz ülkemizi seven insanlarız, tarihimizi bilen insanlarız ve unutmayız.

 

KİTAP DA UNUTULDU PEYGAMBER DE…

İsveç’in NATO üyeliğini kabul ettik. Ettik etmesine de kardeşim, bu ülke daha düne kadar Kur’an yakıyordu. PKK İsveç sokaklarında Erdoğan’ın posterini parçalayıp, bayrağımızı yakmıyor muydu? Siz kürsüden seslenmiyor muydunuz “Eeey İsveç, haddini bil” diye? Kitleleriniz demiyor muydu “bir gecede 82 Stokholm, 83 Helsingborg” diye? Yahu yemin ederim anlamıyorum, vallahi de billahi de anlamıyorum. Biz İsveç’i NATO’ya kabul ediyoruz, karşılığında İsveç bizim Avrupa Birliği üyeliğimizi destekliyormuş!

Türkiye: Yahu İsveç ne oldu bizim AB işi?

İsveç: Destekliyoruz efendim.

Herhalde olsa olsa bu kadar olur. Ha belki AB ülkelerini Reis ikna eder de bi 10 milyar euro karşılığında 10 milyon sığınmacı getiririz… Maksat ülkeye döviz girsin.

Yanlış ülkede doğmadık kıymetli okuyucularım, yanlış zamana denk geldik. Yapacak bir şey yok, vatanımızı anayasanın bize tanıdığı haklar kapsamında sonuna kadar savunacağız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!