Uğur Durmaz
Uğur Durmaz

Avrupa Bizi Kıskanıyor!

featured

Şaka yapmıyorum, ironi yapmıyorum. Gerçekten Avrupa bizi kıskanıyor. Yazıyı sonuna kadar okursanız bana hak vereceğinize inanıyorum. Şimdi sizlerle kısa bir hayal yolculuğuna çıkalım.

Bir Avrupa Birliği üyesi devletin başkanısınız… Halkınızın özgürlüğünü kısıtladığınız anda kitleler sokağa dökülüp protesto ediyor. Enflasyonunuz yüzde 5 artsa vatandaşınız sokaklara çıkıp marketleri yağmalıyor yakıp yıkıyor, ‘böyle yönetim mi olur’ diyor. Ülkenize 1 tane izinsiz mülteci girse millet yine sokakları karıştırıyor, tepki gösteriyor. Basına müdahale etmek isteseniz linç ediliyorsunuz. Bir söyleşide vatandaşın aleyhine tek sözcük ağzınızdan kaçırsanız mahkemeye hesap veriyorsunuz. Mal varlığınızda bir kalem oynasa ‘nerden geldi bu’ diye hesap soracak milyonlarca insan var

Yahu Allah aşkına, Türkiye’ye bakıp iç çekmez misiniz? Türk Milleti aç kalır, açıkta kalır yine devletin emri ne ise onu uygular. İşte böyle bir millete, her yönüyle güçlü, akıllı ve kendi milletinin çıkarından taviz vermeyen bir hükümet verdiğiniz anda bırakın bölgesel gücü süper güç oluverir. Çünkü bizim insanımız zaten büyük dertlerle cebelleşmeye alışıktır. Dertleri küçülttüğünüz ve önünü açtığınız anda dünyaya hâkim olur. Türk milleti yine doğru olanı yaparak devletine her an sahip çıkacak. Dileriz devleti yönetenler de her zaman bu aziz milletin kıymetini bilerek yönetir.

 

YARIN ‘KANDIRILDIK’ DESELER BİZİM ELİMİZDEN NE GELİR?

Kandırıldık’ lafına aşina olan bir milletiz. Şu an aramızda milyonlarca sığınmacı var. Uluslararası verilere göre dünyada en çok mülteci bizim ülkemizde. Bizden sonra ise İran’da. Bazı illerimizde Türk insanı azınlık oldu. Peki bu mülteciler kısa süre sonra örgütlenerek birtakım sorunlar çıkarsa, bazı kişiler de çıkıp, ‘Avrupa Birliği bizi kandırdı ve mültecileri burada tuttuk, milletimiz hakkını helal etsin’ dese… Soruyorum size hangimiz ne yapabiliriz?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!