Uğur Durmaz
Uğur Durmaz

HDP Genel Merkezinde Kına Gecesi

featured

Mustafa Kemal Atatürk’ün türlü emekler ve umutlarla kurduğu CHP, belki de en ‘Atatürksüz’ dönemini yaşıyor. Siyasal İslamcılardan tutun da Kürtçülere; yabancı danışmanlardan tutun da PKK sempatizanı idarecilerine kadar CHP, içinde kalan son Atatürkçüleri de bir bir gönderiyor. Bunun son örneği malumunuz Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan. Özcan, özellikle HDP’liler ve AK Parti’liler ile sert şekilde tartışan bir isimdi. Ayrıca mevcut CHP yönetiminin partiye zarar verdiğini de her fırsatta söylüyordu. Kemal Kılıçdaroğlu’nu protesto etmek için Bolu’dan Ankara’ya kadar yürüdü. Günün sonunda parti içindeki diğer Atatürkçüler gibi ihraç edildi. HDP Genel Merkezi’ndeki kına gecesi muhtemelen halen sürüyordur. Ömer Faruk Gergerlioğlu da halay başıdır.

 

FAZIL SAY’I SAHAYA DAVET EDİYORUZ…

Akbelen Ormanları yağmalanıyor. Halk ağaçlara sarılıp gözyaşları içinde ‘yapmayın’ diyor. Sahada gördüğümüz tek siyasetçi Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ. Özdağ, ‘Burası ölüm vadisi haline getirilecek. Türkiye’ye bunu yapmayın’ diyor. Geçtiğimiz yıllarda, Kaz Dağları’nda kıyım olurken birçok ünlü oradaydı. Bu ünlülerden birisi de Fazıl Say idi. Gidip orada piyanolu konser vermişti. Aynı hassasiyeti Akbelen için de bekliyoruz. Akbelen haberlerde gündem olmadı, bu yüzden mi savunmuyorsunuz? Akbelen’e Ümit Özdağ sahip çıktığı için mi gitmiyorsunuz? Akbelen’de sizi çekip medyaya servis edecek kameralar olmadığı için mi piyano çalmıyorsunuz?

 

1 YIL ÖNCE…

2 Litre zeytinyağı geçen yıl ortalama fiyatı: 150 TL

2 Litre zeytinyağı bu yıl ortalama fiyatı: 330 TL

3 Litre sıvı sabunun geçen yıl ortalama fiyatı: 50 TL

3 Litre sıvı sabunun bu yıl ortalama fiyatı: 110 TL

1 Kg salamura siyah zeytin geçen yıl ortalama fiyatı: 80 TL

1 Kg salamura siyah zeytin bu yıl ortalama fiyatı: 150 TL

32’li Tuvalet kâğıdı geçen yıl ortalama fiyatı: 130 TL

32’li Tuvalet kâğıdı bu yıl ortalama fiyatı: 200 TL

Et, ekmek, ev fiyatları, teknolojik alet fiyatları, araba fiyatları, arsa fiyatları… Bunların hesabını bile çıkaramadık.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!