Uğur Durmaz
Uğur Durmaz

Başka Ülkede Olsa Canını Okurlar!

featured

Memleketimizde bir tarafta ‘şunu eleştirirsem başım belaya gider mi’ diyen Türkler var; diğer tarafta ise ülkeyi açık açık tehdit etmekten zerre çekinmeyen kişiler ve gruplar…

 

Dün akşam ilginç bir oluşumdan haberdar oldum: Batı Ermenistan Cumhuriyeti! Bir grup misyoner -sayılarını bilmiyorum-, kâğıt üzerinde bir ülke kurmuşlar ve uluslararası hukukta da sözde haklarını arıyorlar. Adı Batı Ermenistan Cumhuriyeti!

Ermenistan’ın Batısını kapsayan bir haritaları yok tabii. Haritaları bizim Vatanımızın, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Doğusunu kapsıyor! Başkentlerini bizim ilimiz olan Erzurum ilan etmişler! Kendilerine bir paçavra hazırlamışlar, bizim illerimizi kendi illeri sayıyorlar! Sözde resmi haber ajansları var. Cumhurbaşkanları var, başbakanları var ve kanunları var! Konsolosluk açıyorlar!

Biz neden böyleyiz? Yani aklı alan varsa lütfen çıkıp anlatsın. Birisi çıksa Amerika haritasında bir bölgeyi bırakın bir arsayı böyle çizip ülke ilan etse başına ne gelir? Gidin bakalım Almanya’da ‘burası bizim, ülke kuruyoruz’ deyin… Önce devlet, sonra Neo-Naziler sizin kapınıza dayanır!

Bir grup misyoner bizim devletimizin haritasından kalemle kendi sözde ülkesine yer beğenip çiziyor, kanun çıkarıyor, haber sitesi kuruyor ve aktif biçimde propagandasını yapıyor… Bırakın buna müdahale edip bu hadsizleri hapse atmayı, internet hesaplarına erişim engeli dahi getirilmiyor! Bu misyoner grup bir avuç deliden oluşmuş da olsa -ki hiç de öyle değil çünkü gayet sistematikler ve Şam şeytanı oldukları belli- Türk Milleti’ne hakaret eden, yalanlar dizen ve bağımsızlığımızı açık açık tehdit eden bu kişileri Türk adaletine teslim edilmelidir.

Memleketimizde bir tarafta ‘şunu eleştirirsem başım belaya gider mi’ diyen Türkler var; diğer tarafta ise ülkeyi açık açık tehdit etmekten zerre çekinmeyen kişiler ve gruplar…

 

YARIN O KURŞUN YA BANA YA SİZE SIKILIR !

İstanbul Başakşehir’de bir vale, çalınan aracı durdurmak isterken kurşunlanarak canından oldu. Durumu canlı canlı gören bir sürücü, kamera kayıtlarında gayet rahat biçimde aracıyla çekip gitti.

Ama ben bu yaşananı gayet rahat ve umursamaz bir şekilde yazamıyorum yazmam da! Elim ayağım titriyor, hüzünden ve sinirden… Sokak ortasında insan öldürüyorlar ve bu artık sanki ‘sıradan’ karşılanıyor!

Katledilen o valenin ‘işten gelince açtır, karnını doyursun’ diyip yolunu gözleyen bir annesi vardı. ‘Yiğidim’ diye övünen babası; belki de eşi ve çocuğu vardı… Hayalini kurduğu arabayı, evi almak için belki de gün sayıyordu… Sözün kısası sizin gibi benim gibi birisiydi.

Bir hastalıktan ötürü hayatını kaybetse ‘kader‘ derdik de bir hiç uğruna ölümüne bir şey diyemiyoruz, utanıyoruz, kahroluyoruz. Alışmayın, normal görmeyin. Bu durumlar çok anormal. Biz böyle bir ülke değildik.

Bu ve benzeri haberleri görünce dikkatle okuyun, izleyin. Çünkü ben de siz de yarın aynı şekilde can verebiliriz. Normal karşılamayın!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!