PKK’yı övmek devleti yermek

Terör örgütü PKK’nın amacı, bölgeden Türkiye Cumhuriyeti devletinin egemenliğini kazıtmaktır. PKK bunun için kentleri kana ve gözyaşına boğmakta sokakları harabeye çevirmektedir. Örgüt sızdığı mahallelerde evleri mevziye çevirmekte, hendek kazmakta, bomba döşemekte, okul yakmakta ve suikast düzenlemektedir. Devlet ise güvenlik güçleri vasıtasıyla toprağını, bayrağını ve vatandaşlarını korumaya çalışmaktadır.

Terör örgütü devlet içinde devlet olmak için ülkeyi kana ve gözyaşına, şiddete boğmaktadır. PKK terör örgütü halkı yerinden yurdundan göç ettirmiş, okulları tahrip etmiş, camileri yakmış, sokakları da yaşanamaz hale getirmiştir.

Bu ülkenin meclisindeki bazı siyasetçiler, üniversitelerindeki bazı akademisyenler, tiyatrolarındaki bazı sanatçılar ve aydınlar PKK’nın terörünü kutsayan bir tavır takınmaktadır. Terör örgütünün katliam, vahşet ve barbarca eylemlerini görmezlikten gelmekte bunu engellemeye çalışan güvenlik güçleri üzerinden devleti suçlamaktadır.

Hain vicdanlarda bazı yapıların ve kavramların ne anlama geldiğini burada ifşa etmek zorunluluk oldu. Bazıları için PKK; siyasetçi, canlı bomba; aydın ve sanatçı ne demektir?

PKK ve siyasetçi ne demek?

PKK demek; hendek açmak, barikat kurmak, ambulans kurşunlamak, cami yakmak, okul kundaklamak, canlı bomba patlatmak, kitle katliamı yapmak demektir. Köy basmak, pusu kurmak, araç yakmak, yol kesmek de vahşi örgütün diğer marifetleri arasındadır.

HDP’li siyasetçi demek; ‘PKK’nın tükürüğüyle’ Türk Milletini boğacağını söylemek, elliyi aşkın insanın canını alan canlı bombaya taziyeye gitmek demektir. Gerektiğinde PKK’nın kaleşlerini güvenlik güçlerine çevireceğini ilan etmek, yolda rastladığı silahlı PKK’lılarla kucaklaşmak, Mehmetçik katili teröristlerin yolundan yürüyeceğini söylemek, PKK’ya silah ve mühimmat taşımak demektir.
 
Halk savaşı için siyaset yapmak demek, halkı sokağa çağırmak, halkla güvenlik güçlerini karşı karşıya getirmek demektir. Bunun için birinci çağrıda elliyi aşkın insanın ölümüne sebep vermek, ikinci sokağa çıkma çağrısından cevap alamadığı kitleleri suçlamak demektir. Uzantısı olduğu PKK’nın gerçekleştirdiği katliamlardan dolayı devleti "katil" ilan etmek ardından da devleti yalnız katil değil "seri katil" ilan etmektir.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!