Yusuf Dülger
Yusuf Dülger

Millî Egemenlik mi Zorbalık mı?

featured

 Unutmayalım, insani ve millî kimliğimiz bilerek yok edilmek isteniyor. Direneceğiz ve Mutlaka biz kazanacağız. Bu durumda bize düşen görev pes etmeden, inançla ve inatla Türkiye Cumhuriyeti’ni ayakta tutmak, daha ileriye taşımak için mücadele etmektir.Bu zor” demeyin kolayı herkes yapar, biz zoru yapacağız.

Yıl, 23 Nisan 1920. Yurdumuz işgal edilmiş. Padişah ve yönetimi Kuvayımilliye’nin öncülerini idama mahkûm ediyor. İstanbul yönetimi, işgalcilere tavizler vererek sıkıntıdan kurtulmayı umuyor, Meclis-i Mebusanı işlevsiz bırakıyor. Mustafa Kemal’in düşünce ve adımları o zaman bu olumsuzlukları yok etti, Türkiye’nin temelleri attı. Türkiye zamanla dünyanın sayılı devletleri arasına girdi.

 Yıl, 23 Nisan 2024. Türkiye, Türkiye’yi yöneten sözde üst düzey insanların düzeysizlikleri yüzünden borca battı, millî kimliğini ve bağımsızlığını kaybetmeye başladı. 23 Nisan 2024’ün Türkiye’sinde milletvekillerinin büyük çoğunluğu dilsiz ve akılsız, genel başkanlarının birer kölesi gibiler. Toprak, maden, inanç, makam nemiz varsa satılıyor. Ülkemize o kadar çok yabancı yerleştirildi ki, melezleşiyoruz.

 2024’ün Türkiye’si Mustafa Kemal’in çizgisinden çıkmış, gerici ve sömürgecilerin, makam, para ve şöhret düşkünlerinin küllüğü olmaya başladı.

Bu durumda bize düşen görev pes etmeden, inançla ve inatla Türkiye Cumhuriyeti’ni ayakta tutmak, daha ileriye taşımak için mücadele etmektir.Bu zor” demeyin kolayı herkes yapar, biz zoru yapacağız.

Bu günlerde Atatürkçüyüz, Atatürk’ün partisiyiz diyenler-sözleriyle değil-düşünce ve adımlarıyla gerçek Atatürkçü olmak, daha çok Atatürkçü olmak zorundalar. Bazı fırsatlar son fırsat olabilir. Sona gelmeden, bugün ele geçen ilk fırsatı yok etmeden hareket etme görevi var.

Biz bugün Millî Egemenlik Bayramı’nı kutlarken, bizim vergilerimizle açılan, sonra: “Millî ve yerliyiz” diyen sahtekârların müdahalesiyle el değiştiren bir TV Kanalı ahlaksızca bir yayın yaptı. Adamın birisinin eşi ölmüş, geriye bir oğlan bırakmış. Adam yeniden evlenmiş. 18-19 yaşına gelen oğlan babasının yeni eşiyle aşk hayatı yaşamaya başlamış. Olayın canlı şahitleri bu gelişmeyi öyle anlatıyorlar ki, akıllara ziyan.

Din ve ahlak diyerek milletin oyunu alanlara bakar mısınız, bize, bir millî bayramda din, ahlak ve millî kimliğimizle hiç uyuşmayan bir rezilliği seyrettiriyorlar. Türk milleti bugün bu olayı ciddi olarak düşünmeli, bu şeytanlara haddini bildirmelidir.

Unutmayalım, insani ve millî kimliğimiz bilerek yok edilmek isteniyor. Direneceğiz ve Mutlaka biz kazanacağız.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!