Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Diyanet Ne Yapar????

featured

Oturduğunuz koltuğu Atatürk’e borçlusunuz. Ulu lider tarikat ve cemaatlerin eline din görevlileri bakmasınlar diye Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kurmuş. Arapça dua eden zatınız bir Prof. olarak bir zahmet Arapça da öğrenseydiniz.

Başındaki Mercedeszâde Ali Efendi’nin kurumu 6 bakanlıktan fazla para alıyor. 91 milyarcık… Bu muhterem zat/zevat geçen yıl 794 milyoncuk dünya turuna çıkıyor, küffara İslamiyeti anlatmak için(!). Bay Mercedeszâde, sen önce İslamiyet’i sizin Müslümanlara anlat ki dünyaya güzel bir örnek olsunlar. Kul hakkı, devleti talan etmenin suç ve günahı… İsraf haram derken devlet kesesinden itibardan tasarruf etmeyenlere Hz. Ömer’i anlat. Sen unutmuşsun diye ben hatırlatayım. Hz. Ömer’in makamında iki mum varmış. Bir mum devlet işlerine bir mum özel işleri için…

Oturduğunuz koltuğu o adını ağzınıza alamadığınız(iyi ki)   Atatürk’e borçlusunuz. Ulu lider tarikat ve cemaatlerin eline din görevlileri bakmasınlar diye Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kurmuş. Bugün görülen o ki bunlarla el ele kol kolasınız. Bugün sadece Türkiye’de din görevlileri maaş alıyor.(Para için namaz kıldırmak İslâm’la yok derken)Papaz ve rahiplerin maaşlarını kilise cemaatleri veriyor… Helâl, haram konusunda bir yorumunuz yok mu?

Muhterem zevcenize neden koruma veriliyor?

Son olarak emekliler ilaç farklarını ödeyemezken, SMA’lı yavrularımızın ve ailelerinin feryatlarına nasıl kör ve sağır kalıyorsunuz?

 

Not: Arapça dua eden zatınız bir Prof. olarak bir zahmet Arapça da öğrenseydiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!