Av. Melike Karaaslan
Av. Melike Karaaslan

Milli Yüz Karamız Akit!

featured

Bugün de aynı gericilik karşısında başta Türk milletinin kadınları olmak üzere, Türk milletinin tüm vicdanlı bireylerini Milli Yüz Karamız AKİT’in gerici ve ulus devlet düşmanlığına karşı ve bunun somutlaşmış hali olan Ebrar’a edilen hakaretlere karşı suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum. Şüphesiz bu, milli mücadele kahramanlarına olan bir borcumuzdur!

 

Geçtiğimiz günlerde A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 mağlup ederek şampiyon olmasından sonra takım oyuncusu Ebrar KARAKURT, önde Atatürk takım arkadaşları arkada olacak şekilde fotoğraf paylaşıp, üstüne de Atatürk’ün Altın Kızları yazdı. Milli yüz karamız AKİT gazetesi ise Ebrar KARAKURT hakkında milli utancımız, eşcinsel, sapkın şeklinde haber yaptı.

Hiç şüphemiz yok ki, AKİT, gericiliğin, yobazlığın ve ulus devlete karşıtlığın temsilcisi olarak, çağdaşlaşmanın, millet olma bilincinin, ulus devletin açık bir düşmanıdır. AKİT’in milli voleybol takımımız oyuncusu Ebrar’a saldırması da bu düşmanlığın bir ürünüdür. Çünkü Ebrar, Atatürk’ün gericilikle ve yobazlıkla ne kadar çetin bir şekilde mücadele ettiğini bilerek, Türk kadının gücünü damarlarındaki asil kandan aldığını vurgulamak istemiş, bu mücadelede kendilerinin de var olduğunu belirtmiş ve Atatürk’ün yolundan yürüdüklerini ima etmiştir.

AKİT’in Ebrar’a saldırmasının sebebi kesinlikle Ebrar’ın cinsel yönelimiyle alakalı değildir. Nitekim Ebrar, hiçbir zaman özel hayatıyla gündeme gelmemiştir. Buna karşılık Ebrar ve takım arkadaşları, Milletler Ligi’nde şampiyon olarak İstiklal Marşı’nın tüm dünyaca dinlenilmesine sebep olmuş ve tüm dünyanın gözü önünde “Erik Dalı” şarkısı ile oynayarak Türk kültürünü insanlara göstererek milli bir gururumuz olmayı başarmış, bu şekilde dikkat çekmişlerdir.

İstiklal Marşı’nın okunmasına ve Türk kültürünün tanıtılmasına karşı olanlar, 100 yıl önce de aynıydı, bugün de aynıdır. 1908’lerden sonrasının çağdaşlaşma yanlısı ilerici gazeteler kadın haklarını ön plana çıkarmak, kadının toplumsal alanda var olmasını sağlayabilmek amacında ve ulus devletin kadın ve erkek eşitliği üzerine kurulacağını söylemekte idiler. Gerici gazeteler ise kadın haklarına saldırı gerçekleştiriyor, kadınların eve kapatılması gerektiğini belirtiyor, din adı altında eşitliğin gelemeyeceğini belirtiyorlardı. Hiç şüphesiz ki milli mücadele döneminde çağdaşlaşma yanlısı gazetelerin istediklerini gerçeğe dönüştüren kişi Atatürk’tür. Ebrar da Atatürk’ün izindedir. Bugünün gerici, ulus devlet karşıtı yayın kuruluşu ise açıklandığı üzere AKİT’tir.

100 yıl önce, Türk Milleti olarak Ata’mız ve silah arkadaşlarının verdiği mücadele ile gericiliği bıçak gibi kesip atarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin ulus devlet olarak kurulmasını sağladık. Kadınlara hak ettiği değeri ve özgürlüğü verdik. Bugün de aynı gericilik karşısında başta Türk milletinin kadınları olmak üzere, Türk milletinin tüm vicdanlı bireylerini Milli Yüz Karamız AKİT’in gerici ve ulus devlet düşmanlığına karşı ve bunun somutlaşmış hali olan Ebrar’a edilen hakaretlere karşı suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum. Şüphesiz bu, milli mücadele kahramanlarına olan bir borcumuzdur! Bu konuda hukuki destek isteyen vatandaşlarımız aşağıdaki iletişim adres ve telefonundan bana ulaşabilirler.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    18 Temmuz 2023, 16:35

    Cok güzel bir cevap olmuş akite

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!