Bahçeli’den ABD seçimlerine ilişkin açıklama

MHP lideri Bahçeli aşı kararını açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. ABD seçimlerine ilişkin de açıklama yapan Bahçeli “ABD’deki başkanlık seçiminin analizleri isimler bazında değil Türkiye’nin çıkarları açısından yapılmalıdır.” dedi.

Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:

CHP’nin sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp suçlu araması küstahlıktır. İnsanlık fukaralarının her çıkışı, deprem enkazından daha tehlikeli boyutlar içermiştir. Türk milleti her şeyin farkındadır. Ekonomik saldırılara boyun eğmesini dileyen iç ve dış mihrakların foyaları ortaya çıkmıştır. CHP’nin tahrik ve taciz çabaları nafile bir gayrettir.
Haksız yere partimizi suçlayan, hükümet töhmet altında bırakmaya çalışan omurgasız CHP’nin melanet oyunu bozulmuştur.

ABD’deki başkanlık seçiminin analizleri isimler bazında değil Türkiye’nin çıkarları açısından yapılmalıdır. ABD’nin başkanlık seçimleri elbette hem ülkemizi hem tüm dünyayı yakından etkileme kapasitesi bulunmaktadır. Biden’dan daha çok Biden’cı, Trump’tan daha çok Trump’çı olmak yanlıştır. Seçime Ankara’nın ağırlık merkezinden bakılmalıdır. Bugünkü MYK toplantımızda ülkemizi doğrudan ilgilendiren iç ve dış meseleler görüşülmüştür.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!