Yusuf Dülger
Yusuf Dülger

Kimliğimizde Türk Düşmanlığı

Haramzâdeler hiç durmuyor! Kamudan TÜRK adını silenler şimdi kimliğimize el attılar.
 
Yeni aldığım kimliğime bakarken: Uyruğu teriminin altına T.C., Nationality teriminin altına TUR yazıldığını gördüm. T.C. yurttaşı olduğum için uyruğunun altına T.C. yazılması doğru. Ancak Nationality teriminin altına TUR yazılması yanlış. Çünkü Nationality, ulus/ırk demektir. Benim ulusum/ırkım TÜRK olduğu için, oraya TÜRK yazılmalıydı. TUR gezi demektir, kimlik kartı ile hiç ilgisi yok. Üstelik TUR diye bir ırk/ulus da yoktur.


 
Yeni kimlik kartımızda Nationality bölümü olmasaydı; TÜRK/TUR tartışması olmazdı. Öyleyse ya bu bölümü koymayacaktınız, koyduysanız milliyetimizi yazacaksınız. “T.C.’ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir.” Kimliğinde T.C. yurttaşı yazan herkes Türk’tür. Bu durum ana-babası Türk yahut gayri Türk olanlar için fark etmez. Ana yahut babası Türk olmayan birisi kendisini Türk saymayabilir. T.C. yurttaşı olmak istemeyen birisi başka bir ulusun yurttaşı olabilir. Buna saygı duyarız. Ancak “Türküm” diyenin TÜRK kimliğine de saygı duyacaksınız.
 
Durum bu iken, Türkiye’de bunun tersini yaşıyoruz. Birileri ikiye bir T.C.’nin siyâsî ve hukûkî değerlerine saldırılıyor, kamu kurumlarındaki T.C. simgesini kaldırıyor, içinde TÜRK adı geçen ant (yemin), şiir, dernek, birlik ne varsa hepsinden TÜRK adını çıkarıyor. Bunlar bilinçli olarak, Türklük duygusunu zayıflatmak için yapılıyor. Bunlar neden ileri geliyor? Birilerinin Türk milletini sevmemelerinden, kirli bir yapıda, çürük bir düşüncede olmalarından ileri geliyor.
 
Eski kimliğimizde “Din” bölümü vardı, yeni kimliklerde o da yok. Türkiye’deki “Nifakçı Müslüman Kardeşler” takımı AB’ye girerek saltanatlarını korumak için emperyalistlerin isteğine baş eğdiler, kimliklerimizden “dini” bölümünü kaldırdılar. “Sözde değil, özde Müslüman olalım” dedik, kimliğimizdeki din hanesinin çıkarılmasını önemsemedik. Yeni kimliğimin ilgili bölümüne TÜRK yerine TUR yazılınca: Bir hatamı var diyerek eşimin kimliğine baktım; oraya da TUR yazıldığını gördüm. Bu kez, ‘yoksa bunlar  TÜRK adını bilerek mi yazmıyorlar’ diyerek tanıdıklarımın kimliklerine baktım. Tüm kimliklere TÜRK değil TUR yazıldığını gördüm.
 
Görüldüğü gibi karanlık bir zihniyet T.C. ve TÜRK adını yalnız levhalardan değil, kimlik kartlarımızdan da siliyor, bizi yok sayıyor. Ama başaramayacaklar, hayalleri kursaklarında kalacak. Günün birinde herkes yaptığı bu şeytanlığın cezâsını çekecek. Şahsen ben nüfus cüzdanımın düzeltilmesi için ilgili kurum ve makamlara resmen başvuruda bulundum. Konuyu TBMM’ne de taşıyorum. Kimliği gizlenen her Türk’ün de kişilik ve kimliğine sahip çıkacağına inanıyorum.
 
Millet ve devlet olarak ölüm-kalım savaşı verdiğimiz şu yıllarda kimliğimizle oynanması ayıptır. Nüfus cüzdanlarımızdaki TÜRK adına yapılan bu saldırı ayrı bir düşmanlık projesidir. Melek sûretindeki Acem misyonerleri bize: “Türklük ırkçılıktır. Milliyetçilik yapmak günahtır” diyorlar. Yalan! Çünkü Tanrı milletleri ve milletleri millet yapan değerleri ayrı ayrı yaratmıştır.
 
Şunu da hatırlatayım: “Türk-İslâm Ülküsü” diyerek efelenenler, kimliklerinden “Türk” ve “İslâm” yazıları çıkarılırken sus puslar. Milletimiz bunu unutmasın. Kimin ne olduğu böyle zamanlarda anlaşılıyor. Son söz: Türkiye Türkleri sözlü, yazılı ve uygulamalı sınavdan geçiyor.
 
Verilen yeni kimliği dikkatlerinize sunuyorum.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!