Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

YeSeKe Nedir?

featured

YSK 3.000’den fazla mevtanın oy kullandığı, sandık görevlisi olması yasak kişiler saptanmışken yapılan itirazlar karşısında Akapeli adayı kazanmış sayıp mazbatayı veriyor. Madem bu işler böyle olacaksa seçime ne gerek var? Belki CHP kazansa kayyum atanabilir mi?

Daha önceki İstanbul seçimlerinde 13.000 farka rağmen seçimi “Bir şey olmamışsa bile bir şey olmuştur” diyen Akapelilerin itirazlarıyla YSK iptal etmiş ve 806.000 fark atan CHP adayı kazanmıştı.

Şimdi bu YSK 3.000’den fazla mevtanın oy kullandığı, sandık görevlisi olması yasak kişiler saptanmışken yapılan itirazlar karşısında Akapeli adayı kazanmış sayıp mazbatayı veriyor. Madem bu işler böyle olacaksa seçime ne gerek var? Belki CHP kazansa kayyum atanabilir mi?

Demokratik ve sosyal devletlerde bunlar hiiiiiç olmamalı. Fakat 17 bakanı ve tarafsızlık yemini eden Cumhurbaşkanıyla destekli Akape yine de yeniliyorsa şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gerekmez mi biz nerde yanlış yaptık diye…

Antalya teleferik kazasında teleferikle ilgili görevini aylar önce bırakan bir ilçenin seçimi kazanan CHP li yeni başkan apar topar tutuklanıyor .Muhteremler bu duyarlılıkların binde birini depremlerde, maden facialarında, Çorlu tren katliamların da neden gösteremediniz? Elinizi tutan kim?

Partinizin adını unuttuysanız hatırlatalım ADALET Kalkınma Partisi…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!