Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Milliyetçilik

featured

Görünen o ki bugün milliyetçiliğini savunan tek parti Zafer Partisi…

Dünyada her devlet milliyetçidir. Çin’den Fransa’ya, Rusya’da İspanya kadar her devlet milliyetçidir ve bununla övünür. Bugün bize çoğu kez ümmetçilik diye takdim edilen Araplar milliyetçiliğidir. Milliyetçilik vatanını sevmek ve onun yükselmesi için çalışmaktır.

Seçimler öncesi her türlü milliyetçiliği ayakları altına alan bir parti başkanına stepne olmak milliyetçiliği tabelasında kalan bir partiye gittim.Akape ile nasıl ortaksınız halâ?” diye sorduğumda aldığım yanıt çok mantıklı(!)geldi. Meğer Bop eş başkanlarından ve “Tarihte ilk kez Yahudi olmayan bir lider olarak üstün hizmet madalyası alan, ülkeyi geldiği ilk günden beri diplerde yaşatan Akape ile nasıl ortaksınız?” dedim. Meğer Erdoğan çok değişmiş ama MHP halâ aynı çizgideymiş… MHP’nin 180 derece değiştiğini söyleyip bari partilerindeki milliyetçilik sözcüğünü kaldırmalarını söyledim. Çok traji komik değil mi sizce de? Hele HÜDAPAR gibi Hizbullah partisinin anayasamızın ilk dört maddesinin değiştirilmesini açıkça söylerken…

Görünen o ki bugün milliyetçiliğini savunan tek parti Zafer Partisi… Ulusal güvenliğimizi tehdit eden, BOP projesi gereğince Suriye’den Türkiye’ye getirtilen sayıları belirsiz muhacir(!)kardeşleri bedava ülkemizde cenneti yaşarken beşer onar çoğalıyorlar. Ekonomiden daha öte tek sorun bunların ülkemizdeki varlıkları. Batının keyfi kaçmasın diye üç kuruşa onlara bakmaya mecbur değiliz. Titreyip kendimize dönme zamanımız ne zaman gelecek???

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!