Nazım Peker
Nazım Peker

Başbakanı Dinliyorum

 

Sn. Başbakanı dinliyorum: “Sürekli önümüze engeller koyup hizmet yapmamızı engellediler.” Allah aşkına 15 yıldır kim nasıl bir engel koyabildi de hangi yasayı çıkaramadınız?

***

Sn. Başbakanı dinliyorum Elazığ’da: “15 yıldır şu ülkenin getirildiği rezil hale bakın. 15 senedir ülkeye giren teröristlerin haddi hesabı yok. Bu gidişe dur diyoruz. Onun için “EVET” diyoruz.” Kamera şakası mı yapıyorsunuz aklımızla alay mı geçiyorsunuz? Sn. Başbakan gizli “HAYIRCI” mı?

***

Sn. Başbakanı dinliyorum: “Yasayı çiğneyen bedelini ödeyecek.” Acaba siz ve Sn. Cumhurbaşkanı yasaları çiğnemiyor musunuz?  Sn. Bahçeli,  “EVET” inin gerekçesini, “ Sn. Cumhurbaşkanımız suç işliyor bunu yasal hale getirelim” diye açıklamadı mı? ,

***

Sn. Başbakanı dinliyorum: “Almanya, Hollanda vatandaşlarımızla buluşmamıza izin vermiyor.” Basit bir soru: Sn. Akşener, Ogan, Özdağ, Halaçoğlu ve Kaya Türkiye’de neden vatandaşlarıyla buluşmaları neden engelleniyor?

***

Sn. Başbakanı dinliyorum: “ 15 yılda milli gelirimiz üç katı artırdık. Büyüme de ÇİN’i yakaladık.” Madem öyle de bu sistemi neden değiştiriyorsunuz? Aksayan yönlerini tamir olmuyor mu?

 ***

Sn. Başbakanı dinliyorum: “Bu terör örgütlerinin arkasında kimlerin olduğunu 15 Temmuz da gördük.” Sn. Başbakan 15 yıldır görmediyseniz/göremediyseniz suç Anayasa’nın mı, benim

***

Sn. Başbakanı dinliyorum: “Fetö ve PKK birlikte el ele hareket ediyorlar.”

Günaydın Sn. Başbakanım günaydın. Üsküdar da şafak sökeli 15 yıl oldu!

***

Sn. Başbakanı dinliyorum: “PKK gençlerimizi, yavrularımızı dağa götürüyordu!”

15 yıldır ülkeyi Mozambikliler mi yönetiyordu?

***

Sn. Başbakanı dinliyorum: “Fetö himmet adı altında para topluyordu, yardım topluyordu.”

Fetö topladığı paraları çömleklerde mi saklıyordu?

***

Barzani, paçavrasını Türkiye’nin kalbine, en büyük şehrine dikti. Kerkük’e dikmiş çok mu?

***

Kerkük gitti, Süleyman Şah gitti, Egede 18 ada gitti. Kuru gürültüden başka ses var mı? Hani nerede, “Ey Barzani, Ey Yunanistan!” Kükremeleri?

Ey bu ülkenin onurlu ve gururlu insanları; onun için ülkene sahip çık. Çünkü başka Türkiye yok!  Sana el uzatacak dostun da kalmadı!

Esen kalınız.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!