Alman gazetesi “Barbar” dedi: Arapların fotoğrafını koydu

featured

Alman Bild gazetesi, 2014’ten bu yana Almanya Yahudileri Merkez Konseyi Başkanı olan Josef Schuter’in “Barbarlar aramızda” başlıklı yazısını Filistin’e destek eylemi yapan Arap gençlerin fotoğrafını kullanarak yayımladı.

Almanya Yahudileri Merkez Konseyi Başkanı Schuter, yazısının giriş bölümünde, “Evet, Alman sokaklarında Hamas terörünün kana susamış barbarlığını kutlayanlar başka bir şey değildir. Bunun arkasında Hamas’ın İsrail’e ve Yahudi olan her şeye karşı yönelttiği imha ideolojisi vardır” ifadelerini kullandı.

Yahudi nefretinin Arap çevrelerindeki gençler arasında yaygın olduğunu ileri süren Schuter, Almanya’daki Filistin’e destek eylemlerinin “açıklanacak hiçbir yanının” bulunmadığını belirtti.

Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü büyük tirajlı Alman Bild gazetesi ise Schuter’in bu yazısını Arap gençlerin Berlin’deki Filistin’e destek eyleminden bir fotoğrafla yayımladı. Fotoğrafın açıklamasında, “Berlin’de insanlar İsrail’e karşı terörü kutladı” denildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Avatar

    Alkisliyorum, darisi HDPKK’nin basina.
    Isleri bitince hem Israil hem de Almanya PKK ya tekmeyi basacaktir.

  2. Avatar

    Almanya önce Filistin-Hamas Demostrasyonuna izin vermedi, sonra Mahkeme karari bozunca , yerel yönetimler izin vermek zorunda kaldi (ki, bu da bir Tiyatro idi, Insan Haklari Bati Demokrasisi gösterisi). Izin verdiler ki, “sokaga cikacak kadar destekleyenleri” tespit edip SINIRDISI edebilsinler !
    Simdi onler düsünsün, gidip savassinlar Hamas’in yaninda!
    Kesilsin sosyal güvenceleri, hayat garantileri yerle bir olsun !

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!