Göztepe: “Ait olduğumuz Süper Lig’e döndük”

featured
Göztepe, sahasında ağırladığı Gençlerbirliği’ni mağlup ederek Süper Lig’e çıkmayı garantiledi. Karşılaşma sonrası Göztepeli oyuncular açıklamalarda bulundu.

İzmir temsilcisinde Kubilay Kanatsızkuş, “İnanılmaz bir duygu. Böyle bir taraftarın önünde şampiyon olmak çok önemli bir şey. Sezon başından beri çok çalıştık. Hocamız geldiğinden beri çok güzel bir ivme yakaladık. Hepimizi birer birer geliştirdi. Herkes bunu hak etti, çok mutluyuz” dedi.

Taha Altıkardeş, “Anlatmaya gerek yok. Sene boyu bizi destekleyen taraftarımıza armağan olsun. Çok mutlu, çok gururluyuz. Herkesin çok büyük emeği var.” sözlerini sarf etti.

Yalçın Kayan, “2 sene sonra ait olduğumuz Süper Lig’e döndük.” diye konuştu.

“GÖZTEPE AİLESİNE ARMAĞAN OLSUN”

Gençlerbirliği maçında ilk golü atan Fıratcan Üzüm, “Çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Aklımızdaki tek hedef şampiyonluktu. Bugün ona ulaştık. Unutulmayacak bir gün oldu. Çok mutluyuz.” değerlendirmesinde bulundu.

Doğan Erdoğan, “Çok duyguluyuz, ses falan kalmadı. Sezon başından beri bu şehrin, bu takımın hak ettiği yerdeyiz. Tüm Göztepe ailesine armağan olsun. Taraftarımızı bizi inanılmaz destekliyor, hepsine çok teşekkür ediyorum.” yorumu yaptı.

Celil Yüksel, “Çok mutlu ve çok gururluyum. Kendimi çok şanslı hissediyorum bunları yaşadığım için. Bunları yaşamak herkesin hayalidir. İnanılmaz bir emek var. Şimdi onun mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!