Türkmen aşkına etkinlerle yeri göğü inletelim

  • Türkmeneli bölgemizin, Irak, Ortadoğu ve tüm dünya ülkeleri gündeminden düşmezken..!!
  • Irak’ın kuzeyindeki kukla Kürt yönetimi Bağdat’taki Maliki iktidarına meydan okuyarak, Türkmenelimizi silahlı çapulcularıyla doldururken.. !!
  • Yetinmeyip bölgemizdeki Kürt unsuru ailelerine her türlü silah ve savunma malzemelerini dağıtırken.. !!
  • Kerkük, Tuzhurmatu, Talafer, Tazehurmatu ve Türkmenelimzin birçok kasaba ve köyleri acımasızcasına patlatılarak , evleri başlarına yıkılan Türkmenlerimizin minik çocukları katledilirken.. !!
  • Türkmen öğretmenleri  kaçırıldıktan sonra yakılırak vahşicesine öldürülürken.. !!

Ve haksızlıkların daha nice nicesi,  Irak’ın üçüncü unsuru bilinen milletimize karşı aşırı bir şekilde devam ederken, biz Türkmenler ne yapıyoruz?

Derin derin uykuya dalmış mışıl mışıl uyuyoruz…

Türkmen davası sanki sadece  Irak Türkmen Cephesi Başkanı Sayın Erşet Salihi ve Irak Parlamentosunda  bir kaç Türkmen üyesinden sorumludur. Hani Türkmenler namus ve şerefleri için yaşarlardır ve onun uğrunada gerekirse seve seve ölürlerdir…
 
Hani topraklar da bizim şerefimizdir ve o topraklarda yaşıyanlar bizim kardeşlerimizdir… O zaman yabancılar tarafından kirletilen namusumuz için bizler çoktan ölmeyi haketmişiz.

Burada sorumluluk milletçesine hepimizindir. Siyasetçilerin olduğu kadar medyacılarındır da. Gençler ve öğrencilerin olduğu kadar öğretmenlerin, doktorların ve yüksek tahsil görenlerindir de. Fakirlerin olduğu kadar zenginlerindir de. Bu arada paralarını döşek yaparak üstüne yatı veren zenginlerimize soruyorum..!! Toprak dediğimiz şerefinizi paranızla geri alabilir misiniz..? hayır ama onu geri almak için uğruna paranızla mücadele edebilirsiniz. Türkmeneli topraklarımızı kendilerine kaptırmaya çalışan ve sayıları bir buçuk bizim kadarı olan Kürtlerin Irakta otuza yakın TV kanalları vardır. Onun yanında onlarca gazete, dergi ve internet siteleri bulunmaktadır. Birde bakınız biz Türkmenlerin ise Türkmenlerin milli çıkarlarına hizmet bile etmeyen sadece bir uydu kanalımız ve düzensiz bir şekilde yayınlanan bir kaç gazete ve dergi ve onların yanında parmakla sayılan internet sitelerimiz vardır. Türkmen medyasının daha güçlü olması için zenginlerimizin de katkıda bulunmaları gerekmektedir. Allaha şükür Kendimizi Irak’ın en kültürlü ve aydın bir oluşumu gördüğümüz kadar, onlarca TV kanalı, gazete, dergi ve internet sitelerini yönetebilecek yetenekli insanlarımız da vardır.

Biz tüm millet olarak daldığımız derin uykudan bir an öncesi uyanmalıyız. Hayal kırğınlığına asla ve asla uğramamalıyız. Kendi ayaklarımızın üstüne durmayı da öğrenmeliyiz ve kendimiz için kendimiz ağlamalıyız. Başkasının ağlamasını beklemeliyiz. Evet doğru söylemişlerdir nur içinde yatan dedelerimiz: Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. Ama sakın ana derken bugünkü anavatanımızı sanmayınız. Çünkü anavatanımızdaki iktidar kendi çıkarlarından ileriyi göremez ve o çıkarlar uğrunada değil sadece Türkmenleri, tüm Türk dünyasını bile kurban vermeye hazırdır.

Milletçe siyasetçilerimize destek olmalıyız. Fikirli insanlarımız siyasetçilerimize Türkmen çıkarlarıyla bağdaşlaşan projeler üretmelidirler. Yurt dışındaki sivil toplum örgütü ve derneklerimiz yeniden faaliyetlere doğmalıdır. Siyasi ve toplumsal örgüt ve teşkilatlarımızdan uzaklaştırılan temsilcilerimiz küskünlüklerine son vermelidirler.  Türkmen aşkına yurt içinde ve yurt dışında etkinlikleri düzenlemeye soyunmalıyız. Caddelere, sokaklara ve parklara dökülmeliyiz. Başkalarının kendine mal etmeye çalıştıkları bölgemiz Türkmeneli  toprklarının Türkmenlere ait olduğunu kanıtlamalıyız. Onların seçtiği meşru olmayan pılanları yerine ciddi kaynak ve belgelerle araştırmalar sunmalıyız. Dünyanın dört düvelinde etkinliklerimiz olacak. Tüm sesimizle bağırarak yeri gökü inletmeliyiz. İşte o zaman gazamız mübarek olsun diyebiliriz. Allah yardımcımız olsun.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!