ÖN SEÇİM 8 KASIM’DA
Emre, 5 Kasım’a kadar partiye üye olanların 8 Kasım’da yapılacak genel başkanlık ön seçiminde oy kullanabileceğini bildirdi.
ÖZEL: MUHALEFETTEKİ TEK KURULTAY OLACAK
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel de daha önce yaptığı açıklamada, partinin gelecek ay yapacağı ilk kurultayın muhalefette gerçekleştireceği tek kurultay olacağını söylemişti. YENİ Parti’nin iktidar olmak için kurulduğunu vurgulayan Özel, sorunları dile getirenin iyi bir muhalefet, çözümü hazırlayanın ise iktidar olduğunu belirterek partisini yarının iktidar partisi olarak tanımlamıştı.
ÖZEL’İN BAYRAM PROGRAMI
Kurultay hazırlıkları sürerken Özel’in yoğun bir program izleyeceği öğrenildi. 27-28 Ekim’de Genel Merkez’deki toplantılara katılacak olan Özel, 29 Ekim sabahı resmi törenler için Anıtkabir’de olacak, ardından İstanbul Kadıköy’de düzenlenecek geleneksel Cumhuriyet Yürüyüşü’ne katılacak.
Özel’in 30 Ekim Cuma günü İBB’nin açılış törenlerinde yer alması, 31 Ekim Cumartesi günü ise Balıkesir’in Körfez bölgesindeki ilçelerde zeytin üreticileriyle bir araya gelip yurttaş buluşmaları düzenlemesi bekleniyor.

