Türkiye- Suriye Sınırında Muhabirlik Yaparken Tinder’da IŞİD Militanıyla Eşleşti

Türkiye- Suriye sınırında muhabirlik yaparken Tinder'da IŞİD militanıyla eşleşti

Bir dönem Türkiye- Suriye sınırında savaş muhabirliği yapan Exelby, çöpçatanlık uygulaması Tinder’a üye olduğunu ve burada bir IŞİD militanıyla eşleştiğini anlattı.

Bir dönem Türkiye- Suriye sınırında savaş muhabirliği yapan Avustralyalı gazeteci Natasha Exelby, bu görev esnasında biraz eğlenmek isteyip çöpçatanlık uygulaması Tinder’a üye olduğunu ama ‘çekici bir diplomat beklerken nasibine IŞİD militanının düştüğünü’ anlattı.

‘BİR BM ÇALIŞANI BULURUM DERKEN…’

Sputnik’in aktardığına göre, Channel 10’da spikerlik yapan 32 yaşındaki Exelby, bir keresinde çöpçatanlık uygulaması Tinder’da nasıl olup da bir IŞİD militanıyla eşleştiğini söyledi. “Birkaç yıl önce Ortadoğu’da görevlendirilmiştim, Türkiye- Suriye sınırında. Tinder’a kaydoldum. Bilirsiniz, savaş muhabirliği yaparken bunlar normal” diyerek sunucuları kahkahaya boğan Exelby, “Neyse işte. Belki kendime çekici bir BM çalışanı ya da diplomat falan bulurum diye düşündüm. Ama IŞİD militanına denk geldim!” ifadelerini kullandı.

‘KONU MESLEKLERDEN AÇILINCA NE İŞ YAPTIĞINI SÖYLEDİ’

Exelby’nin “Çekiciydi ama” demesi üzerine araya giren sunuculardan biri, “Profilinde IŞİD militanı olduğu yazıyor muydu? Mesleği ne görünüyordu?” diye sordu. Exelby de “Hayır, tabii ki yazmıyordu. Ama konuşmaya başlayınca birbirinize illa ki ‘Ne iş yapıyorsun?’ diye soruyorsunuz. O da bana ne iş yaptığını söyledi” diye anlatmaya devam etti.

Eşleşilen profille ilişki kesilmek istendiğinde kullanıcının bir gerekçe göstermesi gerektiğini hatırlatan Exelby, “Sonuçta ‘Eşleştiğim kişi IŞİD militanı çıktı’ seçeneği yok, değil mi?” diyerek güldü.
(Sputnik)

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!