1. Haberler
  2. Gündem
  3. Şimşek, şiddet iddiaları sürerken parti programlarına katılıyor

Şimşek, şiddet iddiaları sürerken parti programlarına katılıyor

Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkan yardımcılığı görevine getirdiği Berhan Şimşek, hakkındaki şiddet iddialarına karşın il programlarına devam ediyor. Şimşek dün Düzce'de bir dizi programa katıldı, bugün de Bilecik'te olacağı duyuruldu.

Şimşek’in Özlem Şanver’e şiddet uyguladığı anlara ilişkin olduğu belirtilen görüntüler sosyal medyada yayımlanmıştı. Görüntülerde Şimşek’in Şanver’i darbederek eve soktuğu, Şanver’in kurtulmaya çalıştığı görülüyordu.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Şimşek, hakkındaki davalar sonuçlanana kadar CHP Merkez Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Şanver’in başvurusu üzerine Şimşek hakkında psikolojik ve fiziksel şiddet gerekçesiyle uzaklaştırma kararı verilmiş, karar haziranda iki ay uzatılmıştı. Şanver daha sonra yaptığı açıklamada, görüntülere yansıyandan daha ağır bir şiddete maruz kaldığını öne sürmüştü.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Haberiniz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!