Sergen Yalçın’nın Gizlediği 22 Yaşındaki Sevgilisi

Sergen Yalçın'nın Gizlediği 22 Yaşındaki Sevgilisi

Beşiktaş’ın şampiyonluk heyecanını yaşayan Sergen Yalçın’ın kalbini 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya’ya kaptırdığı ortaya çıktı. Zaman zaman tribünlere gelerek Yalçın’a destek veren Ukraynalı model Karibskaya, önceki gün Beşiktaş’ın şampiyon olmasıyla mutluluk gözyaşları döktü.

Beşiktaş’ta hem futbolcu hem de teknik adam olarak şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın, sezon başından beri gizlediği aşkı ortaya çıktı. Çapkınlıklarıyla çok konuşulan Sergen Yalçın’ın, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinin 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya olduğu ortaya çıktı.

 

Sergen Yalçın'nın Gizlediği 22 Yaşındaki Sevgilisi

 

Maçları Yakından Takip Etti

Beşiktaş’ın maçlarını yakından takip eden Ukraynalı güzelin, seyirciye kapalı olan birçok maçı Sergen kontenjanından yararlanarak stadyumda izlediği de ortaya çıktı.

Şampiyonluk yolunda adının aşk söylentilerine karışmasını istemeyen Sergen Yalçın, sevgilisinin sosyal medya hesaplarını da kapatmasını istediği ve kendisi de Instagram sayfasını kapatığı söylendi. Birkaç gün önce tekrar açan Sergen Yalçın’ın şimdilerde Karibskaya ile tatil planları yaptığı öğrenildi. Ukranyalı güzelin mutluluk gözyaşları döktüğü şampiyonluk kutlamasını, yakın arkadaşı sosyal medyada paylaşırken “Tebrikler Sergen. Artık Instagram’da olmayan kız” notu düştü.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!