2021 Kainat Güzeli Meksikalı Andrea Meza Oldu

2021 Kainat Güzeli Meksikalı Andrea Meza Oldu

Geçen yıl pandemi nedeniyle iptal edilen Kainat Güzellik Yarışması dün akşam ABD’de yapıldı. 2021 Kainat Güzeli (2021 Miss Universe) Meksikalı yazılım mühendisi Andrea Meza oldu. Yarışmada dikkat çekici bir olayda yaşandı. Myanmar Güzeli sahnede küçük çaplı bir eylem düzenledi.

Dünyadan 74 güzellik kraliçesinin katıldığı yarışma Florida’daki Seminole Hard Rock Hotel & Casino’da düzenlendi.

KAİNAT GÜZELİ MEKSİKA’DAN

2021 Kainat Güzellik Yarışması’nı kazanan Meksika Güzeli Andrea Meza “Miss Universe 2021” unvanını aldı. Yeni Kainat Güzeli’ne tacını, 2019 Miss Universe Zozibini Tunzi taktı. 26 yaşındaki Meksikalı Kainat Güzeli, yazılım mühendisliği eğitimi aldı.

İkinci Kainat Güzeli Brezilya’dan, Üçüncü Peru’dan

Yarışmada ikinci Brezilya Güzeli Julia Gama olurken, üçüncü Peru Güzeli Janick Maceta Del Castillo seçildi.

Myanmar Eylemi

Myanmar Güzeli Thuzar Wint Lwin’in konuşması yarışmanın en dikkat çeken anlarından biri oldu. Thuzar Wint Lwin finale kalamasa da gösterilen video mesajında “Halkımız ölüyor, her gün ordu tarafından öldürülüyor. Herkese Myanmar’daki durumu konuşma çağrısı yapıyorum. Myanmar güzeli olarak darbeden bu yana elimden geldiğimce onların sesi olmaya çalışıyorum” dedi. Yarışmanın kostümlü bölümünde “Myanmar için dua edin” pankartı açtı.

Türkiye Yarışmaya Katılmadı.

Miss Universe yarışması, dünya genelinde 160’tan fazla ülkede yayınlandı. Türkiye’de pandemi nedeniyle 2020 güzellik yarışması düzenlenmemişti. Bu nedenle yarışmaya katılmadı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!