Sedat Peker, Binali Yıldırım’ın Oğluyla İlgili İddialarını Yineledi

Sedat Peker, Binali Yıldırım'ın Oğluyla İlgili İddialarını Yineledi

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker sosyal medya hesabından eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım hakkında yeni bir paylaşım yaptı.

Sedat Peker, eski Başbakan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım ile ilgili ortaya attığı iddianın doğru olduğunu belirterek, “Eski başbakanlarımızdan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım ile ilgili açıklaması maalesef ki doğru çıkmadı. Gümrük kayıtlarında oraya giden kit ve maske yok. Venezuela’lı bir gazeteciden dinleyin” paylaşımını yaptı.

Sedat Peker Twitter hesabından Deutsche Welle (DW) Türkçe’ye açıklamalarda bulunan Venezuelalı gazeteci Roberto Deniz’in açıklama yaptığı haber videosunu paylaşarak “Eski başbakanlarımızdan Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım ile ilgili açıklaması maalesef ki doğru çıkmadı. Gümrük kayıtlarında oraya giden kit ve maske yok. Venezuela’lı bir gazeteciden dinleyin.” dedi.

Sedat Peker, Binali Yıldırım'ın Oğluyla İlgili İddialarını Yineledi

Bir sonraki paylaşımında ise Sedat Peker “Erkan Yıldırım’ın Kolombiya’dan İzmir limanına gelecek olan 5 ton kokain yakalandıktan 4-5 ay sonra oraya gitmesi kit dağıtımı için değil, yeni bir uyuşturucu rotası oluşturmak içindi.” ifadelerini kullandı.

Sedat Peker, Binali Yıldırım'ın Oğluyla İlgili İddialarını Yineledi

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!