Samsung Galaxy A52 Güncellemesi, S21’in Kamerasını Sunacak

Samsung Galaxy A52 Güncellemesi, S21’in Kamerasını Sunacak

Samsung Galaxy A52, Galaxy S21 serisinden kamera özelliklerini getiren bir güncelleme alıyor. Güncellemenin yanı sıra, Nisan 2021 Android güvenlik yaması ve mevcut işlevlerde yapılan iyileştirmelerle birlikte geliyor. Güncelleme şu anda Endonezya’da kullanıma sunuluyor, ancak önümüzdeki haftalarda diğer bölgelere de yayınlanması gerekiyor. Akıllı telefon Mart 2021’de piyasaya sürüldü ve kutudan çıkar çıkmaz Android 11 tabanlı One UI 3.1 çalıştırıyor. Galaxy A52, 64 megapiksel birincil sensörle gösterilen dörtlü bir arka kamera kurulumuna sahiptir.

Samsung Galaxy A52 için güncelleme ilk olarak TizenHelp tarafından görüldü. Güncelleme, kameraya yeni özellikler ve mevcut işlevlerde birkaç iyileştirme getiriyor. Kamera, portre modunda üç yeni moda sahiptir – High-Key Mono, Low-Key Mono ve Backdrop efekti – ve resim kalitesinde iyileştirmeler. Ek olarak, Samsung, dokunmatik ekranın arama kalitesini ve kararlılığını geliştirdi. Ayrıca, Nisan Android güvenlik yamasıyla telefon güvenliğini yükseltir.

Güncelleme için donanım yazılımı sürümü A525FXXU1AUD2’dir ve 415.53MB boyutundadır. Samsung Galaxy A52’nin güçlü bir Wi-Fi bağlantısına bağlıyken güncellenmesi ve şarj edilmesi önerilir. Belirtildiği gibi, şu anda Endonezya’da kullanıma sunuluyor, ancak yakında diğer bölgelerde de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Herhangi bir nedenle güncelleme cihazınıza ulaşmazsa, güncellemeyi manuel olarak kontrol etmek için Ayarlar> Yazılım güncelleme> İndir ve yükle seçeneğine gidebilirsiniz.

 

Kaynak: teknoloji.news

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!