Google yanlışlıkla yeni bir akıllı telefon olan “Pixel”i ortaya çıkardı

Google yanlışlıkla yeni bir akıllı telefon olan

Google’ın kendi ürünlerini sızdırma konusundaki yeteneği, bir sonraki Pixel akıllı telefon hakkında biraz daha fazla şey bilmemizi sağladı.

Pixel 5a 5G hakkında resmi olarak öğrenilen tek şey, bunun gerçekleşeceği. Ancak şimdilik sadece Google’ın çevrimiçi bir kayması sayesinde kamerasıyla ilgili birkaç ekstra ayrıntı biliyoruz.

Pixel serisinin en son HDR + kamera güncellemesinin arkasındaki teknolojiyi açıklayan yakın tarihli bir AI Blog gönderisinde, Google, henüz piyasaya çıkmamış “Pixel 5a” ile çekilmiş gibi görünen bir örnek resim albümü sağladı.

Resim hızlı bir şekilde kaldırıldı, ancak 9to5Google fotoğrafı indirmeyi ve gömülü EXIF ​​verilerine bir göz atmayı başardı. EXIF verileri, bir görüntünün yanında sıralanan ek fotoğraf bilgileri sağlar ve bu durumda, bir f/ 2,2 lens açıklığı ve ultra geniş lens spesifikasyonuyla birlikte kamera model adını “Google Pixel 5a” okuyabiliriz.

Görüntüde yer alan EXIF ​​verileri, onu yakalamak için kullanılan kamera hakkında ilginç ayrıntıları ortaya çıkarır.

Bu kamera özellikleri, mevcut Pixel 4a 5G dahil olmak üzere mevcut Pixel telefon serisine benzer bir çift kamera kurulumu önermektedir. Gömülü model adı olan “Pixel 5a” nın 5G tanımını içermediğini ve bu da gelecek telefonun ayrı 5G ve 5G olmayan sürümlerinin olmayabileceğini düşündürdüğünü unutmayın.

Google’dan resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen , muhtemelen Pixel 5a olan yeni bir Pixel telefonun 11 Haziran’da piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Kaynak: www.forbes.com

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!