Şahsuvaroğlu: İktidarı da Muhalefeti de Zafer Partisi ve Ümit Özdağ’a Cephe Açmış

dr lütfü şahsuvaroğlu
dr lütfü şahsuvaroğlu

Zafer Partisi Sözcüsü Dr. Lütfü Şahsuvaroğlu Zafer Partisi Genel Merkezi’ne basın toplantısı düzenledi. 2023 seçimlerinde iktidar olacaklarını vurgulayan Şahsuvaroğlu, ittifakıyla muhalefetiyle Zafer Partisi ve Ümit Özdağ’a bir saldırı olduğunu ekledi.

Dr. Lütfü Şahsuvaroğlu:

“Varlık fonu beka sorunudur, Türkiye’nin betonlaştırılması, masraflar, yeni yapılan ihaleler beka sorunudur. Doktorlarımızın Türkiye’yi terk etmesi beka sorunu değil de nedir?”

“Bütün Türkiye birleşmiş, iktidarı ve muhalefetiyle Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı karalama kampanyasına girişmişler. İktidarı da muhalefeti de Ümit Özdağ’a saldırıyor. Peki, başka kim saldırıyor? IŞID’in sözde komutanı terörist; Türkiye’de devlet adamı gibi karşılanıyor ve utanmadan Devletimizin Ümit Özdağ’ı hesaba çekmesini söylüyor. Başka kim yapıyor? Sözde komünist olan ideolojisinin bile birtakım taşeronlarla birlikte iktidara yamanmasını tetikleyen Türkiye Komünist Partisi de Ümit Özdağ’a cephe açmış durumda. FETÖ cephe açmış durumda. IŞID cephe açmış durumda. Türkiye Komünist Partisi de bu cepheye iltihak etmiş durumda.”

“Bunlar, Zafer Partisinin ne kadar haklı bir mücadeleye giriştiğinin kanıtıdır.”

“Zafer Partisi 2023 seçimlerinde sadece Türk Milleti ile ittifak yaparak iktidara gelecektir.”

“Zafer Partisi seçim çalışmalarını başlatmıştır. Kasım ayında olası bir baskın seçime de Zafer Partisi olarak hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.”

 

Şahsuvaroğlu: İktidarı da Muhalefeti de Zafer Partisi ve Ümit Özdağ'a Cephe Açmış

 

Mehmet Harun Yüksel / Ankara

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!