Örümcekler, hamile kalmak… En sık görülen rüyaların anlamları merak konusu oldu

featured

Rüyalarınızın ne anlama geldiğini hiç merak ettiniz mi? Bazı kişiler, gerçek düşüncelerinizin siz uyuyakaldıktan sonra ortaya çıktığına inanır. Görünüşe göre rüyalarınız size psikolojiniz hakkında da biraz bilgi verebilir.

Rüyalarla ilgili çalışma yürüten uyku uzmanları, analiz etmeden önce en sık görülen rüyaları belirlemek için Google aramalarını incelediler. İşte en sık görülen rüyalar ve anlamları…

RÜYADA DİŞLERİN DÖKÜLMESİ – AYLIK 33.700 ARAMA

Google’da düzenli olarak araştırılan bu kabusun popüler yorumları arasında endişe hissi veya uyum sağlayamamanın yanı sıra beden imajınızla ilgili endişeler yer alır.

RÜYADA BİRİNİ GÖRMEK – AYLIK 9 BİN ARAMA

Rüyanızda eski sevgilinizi, patronunuzu ya da yakın bir arkadaşınızı görüyor olabilirsiniz, bu da çok sinir bozucu olabilir. Ancak endişelenmeyin, çünkü bu muhtemelen sadece bilinçaltınızın konuşması ve eski anıları gündeme getirmesidir.

RÜYADA HAMİLE KALDIĞINI GÖRMEK – AYLIK 5.900 ARAMA

Hamilelik rüyaları da oldukça yaygındır ve bu, hayatınızdaki yeni bir aşamaya ilişkin korkuları ifade edebilir. Alternatif olarak bu, kendiniz veya yeni bir aile kuran tanıdığınız biri hakkında düşündüğünüzün bir işareti olabilir.

RÜYADA YILAN GÖRMEK – AYLIK 4.150 ARAMA

Eğer sürüngenlerden korkuyorsanız bu muhtemelen sizin için pek de hoş bir deneyim olmayacaktır. Rüyanızda yılan görmek o an bir şeyden korktuğunuz anlamına gelebilir.

RÜYADA ÖRÜMCEK GÖRMEK – AYLIK 3.900 ARAMA

Bu kabuslar, savunmasız hissetmeyle ilgili bilinçaltı kaygıyı gösterme eğilimindedir. Bu aynı zamanda “bilinmeyenden korktuğunuz” veya bir şeye karışmış veya kapana kısılmış hissettiğiniz anlamına da gelebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!