Önünde Kuyruk Oluşan Tatlıcıya Ceza Kesildi

Önünde Kuyruk Oluşan Tatlıcıya Ceza Kesildi
ESKİŞEHİR'DE BİR TATLICININ ÖNÜNDE TAM KAPANMA OLMASINA RAĞMEN OLUŞAN KUYRUK GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRİRKEN POLİS EKİPLERİ MESAFE KONUSUNDA KALABALIĞI UYARDI. (ALİ FURKAN ÇETİNER - KAZIM ULUSOY/ESKİŞEHİR-İHA) Eskişehir'de bir tatlıcının önünde tam kapanma olmasına rağmen oluşan kuyruk görenleri şaşkına çevirirken polis ekipleri mesafe konusunda kalabalığı uyardı, zaman zaman sıra tartışması yaşandı.

Eskişehir’de bir tatlıcı önünde 2 gündür oluşan uzun kuyruk devam ederken, polis ekipleri yapılan uyarılar dikkate alınmadığı gerekçesi ile işletme sahibine hakkında cezai işlem uygulandı.

Tepebaşı ilçesine bağlı Şeker Mahallesinde kilosu 18 ile 30 TL’den satılan baklavaları almak için tatlıcı önünde dün uzun kuyruklar oluşurken, yaklaşık 2 ton baklava 3 saatte tükendi. Ramazan Bayramı arifesinde bu sabah saatlerinden itibaren tatlıcı önünde uygun fiyatlı baklava almak isteyenler yine uzun kuyruklar oluşturdu.

Polis ekiplerince corona tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle 860 lira idari para cezası kesildi. Cezanın iş yerine, sosyal mesafesiz kuyruğa önlem almadığı gerekçesiyle verildiği öğrenildi. Polis ekipleri, sık sık kuyrukta bekleyenlerin sosyal mesafe ve maske tedbirlerine uyması için megafonla uyarılarda bulundu.

Cezaya sinirlenen işletme sahibi ile polis arasında gergin anlar yaşandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!