New Balance 408 Yepyeni Tasarımıyla Çok Yakında Sizlerle!

Ayakkabılar, günlük yaşamımızda fark etmeksekte oldukça yer kaplyan bir üründür. Her neredeysek (sporda, yürüyüşte ya da bir yemekte) tarzımızı konuştururken aynı zamanda konforu da ararız. İşte sizlere hem konfor hem de şıklığı aynı anda buluşturmuş olan New Balance 408 ile tanışmaya hazır olun!

Yenilikçi spor ayakkabı markası olan New Balance, son modeli New Balance 408 ile bir kez daha tarz ve performansı bir araya getirmeyi hedefliyor. Bu yeni model, sportif aktivitelerden günlük kullanıma kadar geniş bir yelpazede mükemmel bir deneyim sunduğundan hem sporcular hem de stil sahibi kullanıcılar için ideal bir tercih olacaktır.

New Balance 408, yumuşak ve nefes alabilen bir astara sahiptir ve 90’ların koşu stiline yeni bir yorum katarak tasarlanmıştır. Oldukça kullanışlı olacak olan New Balance 408, günlük hayatınızı daha konforlu bir hale getirmeyi hedeflemektedir ve bunun için tasarlanmaktadır.

New Balance 408, taban yapısıyla da dikkat çekmeyi başarabilmektedir. Dayanıklı kauçuk malzemeden üretilen taban, mükemmel bir zemin tutuşu sağlamaktadır ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. Böylelikle spor yaparken veya koşarken maksimum performans elde etmenizi sağlayacaktır. Ayakkabının tabanındaki özel yastıklama sistemi, darbe emici özelliğiyle adımlarınızı daha konforlu hale getirmektedir ve ayaklarınızın rahat etmesini sağlamaktadır.

New Balance, ayakkabı dünyasında sözünü ettiren bir markadır rahatlığıyla, dayanıklılığıyla ve kaliteli malzemelerin tercih edilmesiyle bilinmesi ile birlikte ayakta çalışanlar ve sporcular için ayak sağlığına önem veren bir yaklaşımla tasarlanan ürünlerle de dikkat çekmeyi başarabilmiştir. Ayrıca ayaklarınızın için mükemmel uyumu sağlayan boyutlarda ve çeşitlerde tasarlanması ile de ayaklarınıza uygun modeli bulun ve rahatlığın keyfini çıkarın.

New Balance 408, öncelikle hafif yapı sayesinde yürüyüş deneyiminizi bambaşka bir düzeye taşıyacak. Adımlarınız daha rahat ve hızlı olacak, spor yaparken veya yürüyüşlerde kendinizi daha özgür hissedeceksiniz. Yeni teknolojilerin kullanıldığı bu ayakkabı C-CAP orta tabana sahiptir ve her adımda dayanıklı bir taban desteği sunmaktadır.

Sportstyle, New Balance markasının işte bu önemli özelliklerini size sunarak ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamayı hedeflemektedir. İşte Sportstyle ile yakında piyasaya çıkacak olan New Balance 408 ile tarzınızı konuşturup, konforlu yürüyüşlerinize renk katın!

New Balance 408 ile sporda şıklığınızı konuşturun

New balance 408 ile yürüyüş ya da spor kıyafetlerinize şıklık katın. Böylelikle gözler her daim üzerinizde olsun. Örneğin spor tarzı bir tayt ve trençkot altına oldukça yakışacaktır. Konforun ve şıklığın aynı anda buluştuğu yeni çıkacak olan New Balance 408 ile kombinize daha farklı bir hava katın.

Kot pantolon ve kazaklarınızı kombinleyin

New Balance 408 ile sadece spor giyimde değil, günlük giyiminizde de rahatlığınızı konuştururken aynı zamanda kombininize şıklık katabilirsiniz. Kot pantolonların ve güzel bir kazağın altına oldukça yakışacak olan New Balance 408 ile tarzınızı her daim konuşturun ve rahatlığınızdan ödün vermeyin.

New Balance Neden Tercih Edilmeli?

New Balance, dünya genelinde tanınan bir spor markası haline gelmeyi başarabilmiştir ve uzun bir süredir ayakta çalışanların ve sporcuların ayak rahatlığına özen göstermekle birlikte amaçları sadece ihtiyaçlarını net bir şekilde tek bir ayakkabıda karşılamaktır. New Balance, yüksek performansı ve yepyeni tarzlarıyla sizlere ayakkabıları ile diğer ayakkabılardan çok daha farklı bir deneyim sunabilmeyi sağlamaktır. Ayrıca ayak sağlığına ve ayak tiplerini de dikkate alarak tasarlanan New Balance ayakkabılarını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

 

Sporstyle işte bu yüzden New Balance ayakkabılarını ve aynı kaliteye sahip ayakkabı markalarını bünyesine almıştır. Böylelikle müşterilerine aradıkları ayakkabıları rahatlıkla bulabilmelerinde yardımcı olmakta ve aradıkları özellikleri rahatlıkla sunabilmektedir.

Müşterilerine özenle seçtiği bu ürünleri sunup onların kalite ile buluşmasını amaçlayan Sportstyle ile gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir ve rahatlığın tadına varabilirsiniz.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!