Vintage Halı Nerelerde Satılır?

featured

Vintage Halı Nerelerde Satılır?

Nostaljik bir görünüm elde etmek için en uygun ürünler halılar olacaktır. Bunun için de vintage halılar sizin evinizdeki nostaljik görünümü tamamlayan en önemli eşya olacaktır. Son zamanlarda oldukça tercih edilen vintage halılar geçmişi, günümüze taşımakla birlikte el dokuma halılar olmaları nedeniyle sürdürülebilirdir. Bunun dışında evinize dokunuşu ile sıcaklık katar.

 

Retro desenlerden geometrik desenlere, çeşitli motiflere kadar pek çok seçeneği bulunması da size tarzınızı yansıtmada katkı sağlayacaktır.

Vintage tarz, genellikle retro veya nostaljik bir görünümü ifade etmektedir. Bu retro veya nostaljik tarz halılara ise vintage halılar denmektedir. Bu halılarla evinizde elde etmek istediğiniz retro görünümünü rahatlıkla elde edebilir ve evinizdeki bu yeni tarzın tadını rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

Vintage Halıların Özellikleri

Vintage halılar yukarıda da bahsettiğimiz gibi evinize retro bir görünüm vermekte oldukça işe yaramaktadır. Genellikle soluk renklerle (canlı renklerde tercih edilebilir) tasarlanan vintage halılar el dokuma tezgahlarında üretildiğinden organik ve oldukça dayanıklıdır. Üzerlerinde özgün desenler ve motifler bulundurur.

 

Bazı halılarda üçgenler, dörtgenler veya basit çizgiler gibi geometrik desenlere de rastlayabilirsiniz. Öyle ki tarihin izlerine bile rastlayabilirsiniz. Böylelikle tarihin dokusunu evinize yansıtabilir ve kendinizi geçmişe gitmiş gibi hissedebilirsiniz. Yün, pamuk veya ipek gibi doğal malzemelerden yapıldığından bu halılar oldukça kalitelidir.

Kullanım alanı olarak geniş olması, evinizin istediğiniz her odasında kullanılmasına olanak sağlamaktadır. İster mutfakta, ister salonda isterseniz de yatak odasında vintage halılarla odalarınıza estetiklik katın.

Vintage Halılarda Nelere Dikkat Edilmelidir?

Her halı da olduğu gibi vintage halılarda da dikkat edilmesi gereken birçok şey vardır. Halının kalitesi, doğal malzemelerden üretilmesi, bakımına dikkat edilmesi, nereden satın alındığı, halının evinize uygun boyutlarda ve renklerde üretilmesi gibi durumlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Böylelikle herhangi bir sorun yaşamadan evinizdeki dekoru tamamlayabilir ve dekorunuzun keyfini çıkarabilirsiniz. Örneğin küçük bir oda için büyük bir vintage halı yerine, daha küçük ve odaya uyumlu bir vintage halı tercih etmek evinizdeki dekoru daha göz önüne çıkaracaktır.

 

Bu gibi durumlara oldukça dikkat eden Soho Antiq sayesinde, rahatlıkla istediğiniz halılara ulaşılabilir ve istediğiniz şekilde evinizi dekore edebilirsiniz. İçerisinde bulundurduğu çeşitlilik çok fazla olduğundan seçim konusunda oldukça rahatlık sağlayan Soho Antiq, size özgün ve el dokuma halıları ile güvence sunar.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!