LTB Başkanı: Denktaş Anıt Mezarı İçin İmamoğlu İle Girişim Yaptık

Rauf Denktaş'ın Mezarını Bekleyen Polislere Bir Saat Mühlet: Elektriğini Kestiler!

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Harmancı, Denktaş’ın Lefkoşa’daki anıt mezarıyla ilgili, “anıt mezar ve çevresi hiç bir zaman belediyemize verilmedi, yıllardır süren bu utancı ortadan kaldırmak için sayın Ekrem İmamoglu ile girişim yaptık ve talepkar olduk. Bu vesile ile utancın kaldırılmasına vesile olacağımız anlaşılıyor” ifadelerini kullandı.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Yeni Şafak’ın “Mehmetçik’e emanet” başlıklı haberine Twitter’dan yanıt verdi.

Mehmet Harmancı, “KKTC’nin kurucus ve ilk cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın 9 yıldır bitirilemeyen Lefkoşa’daki anıt mezarı için sonunda harekete geçildi. Türkiye’nin desteğiyle anıt mezar kısa sürede bitirilecek. Mehmetçik Denktaş için 24 saat nöbet tutacak” ifadelerinin yer aldığı habere şu sözlerle cevap verdi:

“Selamlar Yeni Şafak, sizi biraz bilgilendireyim, anıt mezar ve çevresi hiç bir zaman belediyemize verilmedi, yıllardır süren bu utancı ortadan kaldırmak için sayın Ekrem İmamoglu ile girişim yaptık ve talepkar olduk. Bu vesile ile utancın kaldırılmasına vesile olacağımız anlaşılıyor.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!