Küstah Suriyelilerden Fatih Altaylı’ya tehdit

Fatih Altaylı aşlamanın ne zaman biteceğini açıkladı

Habertürk’te yayınlanan programında Suriyelilerin tehdit hâline geldiğini ifade eden Fatih Altaylı hakkında Mülteciler Derneği’nın ırkçı suçlaması ile suç duyurusunda bulunmasından sonra şimdi de Suriyelilerden tehditler yükselmeye başladı.

Fatih Altaylı’nın Istanbul’da Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı Fatih semtine gelmesi durumunda saldırıya uğrayacağı tehdidinde bulunan bir Suriyeli, twitter hesabından tehditler savrudu. Konu ile ilgili görüşüne başvurduğumuz, Suriyeli sığınmacılar konusunda yıllardan buyana yapmış olduğu ve Suriyelilerin Suriye’ye dönmesi gerektiğini savunan bağımsız milletvekili Ümit Özdağ, şu değerlendirmede bulundu: “Fatih Altaylı doğru söylemektedir. Ülkemiz örtülü bir Suriyeli istilası ile karşı karşıyadır. Üstelik bu istila Türk milletinin cebinden çıkan paralar ile finanse edilmektedir. Türk vatandaşlarının para ile satın aldığı hizmetler Suriyelilere bedavadır.  Suriyeliler ise çocuk yaparak hızla artmakta, Türk kentleri Suriyelileşmektedir. Her geçen gün Suriyelilerin saldırganlık ve küstahlığının arttığını görüyoruz.

Fatih Altaylı her vatanseverin yapması gerekeni yapmış, sesini yükseltmiştir. Fatih ilçesi Türk milletinin İstanbul’u fethinin sembollerinden birisidir. Benim milletvekili olduğum İstanbul 2. Bölgedeki ilçelerden birisidir. Ve Suriyeli sığınmacılar tarafından âdeta istila edilmiştir. Suriye’de can güvenliği yok diyerek gelen 2 metre boyundaki adamların body building salonu açtığı, haraç aldığı bir yerdir. Fatih Altaylı’ya yönelik tehdit bir başlangıç veya son değildir. Ne yazık ki durum her geçen gün daha kötüye gitmektedir.”

Küstah Suriyelilerden Fatih Altaylı'ya tehdit

Yorumlar kapalı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!