Şükran Kulakoğlu
Şükran Kulakoğlu

    Özel Tercih

featured

Normalleşiyormuşuz, oh ne güzel içimize su serpildi.

Bu normalleşme kimin adına?

Kime fayda sağlayacak?

Kimler için normalleşme süreci bu?

Ülkemizi örtülü şekilde işgal eden sığınmacı kaçaklar için mi?

Anayasa’da Türklük kavramından rahatsız olan güruhlar için mi?

Yoksa aç sırtlan gibi sınır ötesinde bekleyenler için mi?

Zira bu normalleşme Türk Milleti’nin normalleşmesini amaçlamıyor orası net!

 

Yağmurdan kaçıp doluya tutulmak mı dersiniz, denize düşüp yılana sarılmak mı?

Son seçimlerde milletin iradesi siyasilere bir ders verdi bu açık ve net, lakin bu ders siyasiler tarafından nasıl okundu o nokta sıkıntılı.

Normalleşiyormuşuz, oh ne güzel içimize su serpildi bu normalleşme kimin adına?

Kime fayda sağlayacak?

Kimler için normalleşme süreci bu?

Ülkemizi örtülü şekilde işgal eden sığınmacı kaçaklar için mi?

Anayasa’da Türklük kavramından rahatsız olan güruhlar için mi?

Yoksa aç sırtlan gibi sınır ötesinde bekleyenler için mi?

Zira bu normalleşme Türk Milleti’nin normalleşmesini amaçlamıyor orası net!

Bir yanda Filistin’de yaşanan İsrail devlet terörü bir yandan Ortadoğu’yu kana bulayan ABD’nin çıkar eylemleri tüm hızıyla devam ederken biz Millet olarak ne yazık ki uyumaya devam ediyoruz.

Tek Devlet, merkezi otorite (DSÖ, İMF, NATO) yönünde on yıllardır çalışan emperyalizmin her ülke için ayrı ayrı planladığı, uyguladığı projeleri görmezden gelen veya planın bir parçası olan siyasiler bir yana dursun, geçim derdinden kafasını kaşıyamayan şu an da doğal olarak karnını doyurmaya şartlanan Türk Milleti tehlikeyi göremiyor.

Nedir o gerçek?

Türkiye Cumhuriyeti’ne postalla adım atma cesareti yüz yıl önce kırılan emperyalizmin, tek dişi kalmış canavarları, Siyonistler Dünya genelini ele geçirmek isteyen bu vahşi güruh Türk Milleti’ni adeta narkozdaki bir hasta haline getirmiş.

Son yerel seçimlerde herkes haritada şekillenen kırmızıya sevinç çığlıkları atarken Doğu ve Güneydoğu’da gerçekleşen morarmayı görmek istemeyenlerin sevinçleri kursaklarında kalacak.

Yeni anayasa için Özel bir seçim oldu üstelik saçlar gözler ses telleride yenilendi mozaik sisteme hizmet etmek için var gücü ile normalleşmeye doğru koşuyor arkadaş.

Ülkede 6 milyon Arap yaşıyormuş Arapça kutsal dilmiş saygılı olmamız gerekiyormuş. Muş muş ta muş…

Gözünüz aydın birinden kurtuluyoruz derken; böl, parçala, yönet durumunun yeni bölümüne hoş geldiniz.

Yeni Anayasa için elde joker olarak tutulan Kavala, Atalay pazarlık masasında Anayasa’nın şekillenmesinde rol oynayacak. Eyalet türküsü dillerde söyleniyor, Dem’in demlenmeye başladığı süreçte Araplar için imtiyaz isteyen Özel tabi ki aynı ölçüde Dem’in isteklerini de masaya koyacak.

Bir taraf, bir dönem daha Cumhurbaşkanlığı için sessiz derinden, düne kadar kanlı bıçaklı olduğu CHP’ye barış çubuğu uzatırken “yok efendim yumuşamıyoruz normalleşiyoruz” diyen  Özel ile bu memleketi nasıl bir tehlikenin beklediğini hayal bile edemezsiniz!

Onca sığınmacı, eli kolu sağlam tabiri caizse “dana gibi” sığınmacı, kaçak neyin altyapısını oluşturmak üzere yurda giriş yaptı? Dün mecliste tarikatlara STK diyerek meşrulaştıran bakana tarikatlar, cemâtlar için hönkürenler bugün “Arapça kutsal kitap dili” diyor? Bu nasıl muazzam bir dönüş!

Okulların içine kuran kursları kuruluyor, açılışı milli eğitim müdürü yapıyor birileri de çıkmış Arapça avukatı kesiliyor! Sayın Özel soyadınızı hakkıyla taşıyorsunuz! Atatürk çizgisinden uzak “özel” olarak seçilmişsiniz!

Bekleyin normalleşme adına daha ne teklifler gelecek aklınız hayaliniz durur. Bu arada PKK hain terör örgütü misyonunu tamamladı.

Verdiğimiz on binlerce şehit,Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden aziz şanlı askerimizin mücadelesine rağmen, yerel yönetimlerde pkknın siyasi ayağı yerini aldı. Sıra geldi Anayasa değişikliği ile çaktırmadan eyalet sistemini oturtmaya…

Son seçimler bize Büyük Ortadoğu projesinin nasıl yol aldığını bir kez daha gösterdi.

Özel bir seçim üzgünüm canım milletim… Dolapta elinizi dondurma diye attığınız kaptan dolma çıktı! Lakin burasıda bedevi çölleri değil.  Birilerinin özel seçimlerine rağmen, sizi tarihe gömecek bir millet yaşıyor bu topraklarda!

Tarihte böyleydi, bugün böyle, kıyamete kadar da  böyle olacak, Bu topraklarda Türk Milleti var olacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar
    19 Mayıs 2024, 15:10

    Şükran hanım yüzde yüz katılıyorum sözün bittiği yer kaleminize yüreğinize sağlık

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!