Şükran Kulakoğlu
Şükran Kulakoğlu

TÜRK MİLLETİ SİZİN ŞAMAR OĞLANINIZ DEĞİL 

featured

 

Şamar atmaya yeltendiğiniz bu millet geçmişte sabrı taştığında, içerde ve dışarda düşmanları kaçacak delik aradı! Elinden ekmeğini, başını sokacak çatısını aldığınız  Türk Milleti’nin sabrı taştığında kendine eza cefa edenleri Tanrı korur mu bilmem ama bu hızla giderseniz tarihi yeniden yazmaya alışmış Türk Milleti kendi adını şan şerefle sizin adınızı kara lekelerle hak ettiği yere yazdıracaktır!

TÜRK MİLLETİ SİZİN ŞAMAR OĞLANINIZ DEĞİL

Diyanet ayrı âlem iktidar muhalefet ayrı âlem el birliği ile dalga geçer gibi açıklamalar yapıyorlar. Seçim çalışmaları için ayrılan servet değerinde bütçeler, yetmezmiş gibi sahibi oldukları koltukların imkânları sanki babalarının malı. Fakir cennetin kapısını açar ama Diyanet Başkanı zırhlı arabada gezer. Son model makam araçları sabaha kadar yanan saray ışıkları onlarca yüzlerce koruma ve masrafları aman şekerim İtibardan tasarruf olmaz. Kimin umurunda sabahın körü titreyerek ekmek kuyruğuna giren 91 yaşında nine kimin umurunda bir lokma etin lüks sayıldığı şu memlekette et kuyruğunda bekleyen amca teyze? Ev kiraları ayyuka çıkmış üç yıl önce 20 lira olan yumurta 120 lira olmuş kimin umurunda? Ramazanda yer sofrasında boy gösterenlerin sahuru manda yoğurdu ile şenlenirken kimin umurunda yarım yağlı yarım kilo yoğurt bile alamayan vatandaş? Neyin kemer sıkması, bu neyin ekonomik krizi? Savaştayız haberimiz mi yok? Ambargo var haberimiz mi yok? Bu darlık sıkıntı vatandaşın başından eksik olmazken sizlerin hanelerine bu bolluk nereden akıyor?

İkinci Dünya Savaş’ında savaşa girmemek için çekilen çileler buğday bulamadığı için fasulye ekmeği yiyen Türk Milleti neden yokluk çektiğini biliyor ve sabrediyordu.  İktidarın muhalefetin Lale Devri yaşadığı günümüzde Türk Milleti’nin bir ferdi olarak soruyorum biz bu rezaleti neden yaşıyoruz?

Sabredin diyerek bir seçim daha atlatacağını sananlar bu milletin çok sevdikleri Padişahı bile gözden çıkarıp Vatan savunduğunu unuttular! Sabrı iyi bilen ama sabrı taştığı vakit şamarını en sertini atan Türk Milleti’nin şamarından korkun!

Fakirin en azından yiyebildiği bir dilim ekmeği asgari ücreti olsa da kira ödeyebilecek bir bütçesi vardı şimdi karnını doyurmaktan aciz başını sokacak eve muhtaç! Vatandaşın beslenmesi sıfır, barınması sıfır sınıfta kaldınız beyler!

Bir ailede fakirlik mevzubahisse babada aynı sofrada bulgura kaşık sallar, bir ülke ekonomik kriz yaşıyorsa milleti fakru zaruret içindeyse Diyanet Başkanının kızı dalga geçer gibi (gibisi fazla) son model lüks arabasının anahtarı ile saçma sapan paylaşım nasıl yapıyor? Saray Işıkları sabahlara kadar nasıl yanıyor, hurma ağaçlarına özel ısıtma nasıl tesis ediliyor?

Meclis desen içler acısı. Vekillerimiz, hani bizi temsil etmek üzere oy verip meclise soktuğumuz yerimize vekâleten bakan insanlar maaşları o kadar düşük ki meclis lokantası fiyatlarının ucuzluğu ile neredeyse aş evine dönecek.

Utanmanız yok mu? Vicdanınızı nereye bıraktınız? Yahu gece yastığa başınızı nasıl koyuyorsunuz?

Sap döner keser döner gün gelir hesap döner efendiler!

O çok güvendiğiniz mevkiler makamlar Türk Milleti’nin mevki makamından üstün değil! O mevki o kadar yüksek ki nice sultanları, sarayları tarihe gömdü! O mevki o kadar büyük ki yedi düvel sırtlan sürüsü gibi saldırdığında pençelerini bileyip savaş meydanına indi!

Şamar atmaya yeltendiğiniz bu millet geçmişte sabrı taştığında, içerde ve dışarda düşmanları kaçacak delik aradı! Elinden ekmeğini, başını sokacak çatısını aldığınız Türk Milleti’nin sabrı taştığında kendine eza cefa edenleri Tanrı korur mu bilmem ama bu hızla giderseniz tarihi yeniden yazmaya alışmış Türk Milleti kendi adını şan şerefle sizin adınızı kara lekelerle hak ettiği yere yazdıracaktır!

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!