Şükran Kulakoğlu
Şükran Kulakoğlu

NE ZAMAN UYUTACAKSINIZ?

featured

İnin o Kaf Dağlı’ndan! Bağışlayın vekil maaşlarınızın 2 aylığını, birde üç beş yerden aldığınız maaşları, elde edilen bütçe ile hem kısırlaştırma yapın hem barınakları güvenli, sağlıklı hale getirin! Barınak değil hayvan çiftlikleri kurun! Buralar için gönüllü olacak birçok hayvan dostu olacaktır! Sizin amacınız bağcıyı dövmek mi?

 

Dillerden düşmeyen türkü “UYUTACAĞIZ!”

Çok güzel!

Ülkemin evlatlarını o kadar düşünüyorsunuz ki, her sorunlarını hallettiniz tek tehlike aç bırakılan, poposuna çöp sokup, tecavüz edilen köpekleri tehlike sayıp uyutmaktan bahsediyorsunuz.

Ne kadar düşünceli ihtiyatlısınız! Vatandaşın iyiliğini, can güvenliğini düşünüyorsunuz kocaman bir AFERİN size.

Vatandaşın can güvenliğini düşünen sizlere sormak istiyorum!

4 çocuğuna bakamadığı için hangi kapıyı çalsa yüzüne kapanan, hasta anne babasına bakan fakat karınlarını doyurmaktan mahrum bırakılmış, çaresizlik içinde kalarak intihar eden adamın faillerini ne zaman uyutacaksınız?

Bir kadını canice öldürüp, bidona koyup yakan, üstüne beton döken sözde insanları ne zamana uyutacaksınız?

Eski kocasına dönmek istemediği için asansörde sıkıştırılıp altı yerinden bıçaklanan genç kadının kâbusu adamsı yaratıkları ne zaman uyutacaksınız?

Gencecik bir çocuğu 25 yerinden bıçaklayan hayattan koparan anasının babasının ciğerini yakan canileri ne zaman uyutacaksınız?

Bir adamı ailesinden koparan küçücük bebeğini babasız bırakan ve anasının yardımı ile apar topar yurt dışına kaçırdığı, katil oğlunu ve kaçış planını yapan elini kolunu sallayarak gezen sözüm ona cankurtaran doktor babasını ne zaman uyutacaksınız?

Ne zaman uyutacaksınız Ankara’nın göbeğinde bir müzisyeni kırık içki şişesini boğazına saplayarak katledenleri?

Ne zaman uyutacaksınız devletin malını babasının çiftliği gibi kullanan ama 90 yaşında ki kadıncağızı pide kuyruğuna mahkûm eden siyasileri?

On binlerce şehidimizin katillerini siyasi parti olarak meclise soktunuz devletin bölünmez bütünlüğüne göz dikenleri ne zaman uyutacaksınız?

Ne zaman uyutacaksınız dinden imandan bahsedip Allah’ın sevdiği kulları böyle imtihan edilir diyerek  fetvalar veren havuzlu villarda yaşayan sözde şeyhleri şıhları ?

Televizyona ramazanda çıkıp kul hakkı yemek orucu bozar demekten çekinen, abdest alırken bir yerime su kaçarsa orucum bozulur mu diyen insanlarla verdiği yanıtlarla yüzbinlerce lira kazanarak koskoca milleti ayakta uyutan hoca bozuntularını, inancımızı oyuncak eden yalan ustalarını ne zaman uyutacaksınız?

O çok düşündüğünüz çocukların, başını sokacak bir eve muhtaç eden; eti, sütü, çikolatayı unutturan küçücük bedenleri ile ayakkabı boyayan, bedeninden ağır kâğıt arabası çeken hayatı elinden çalınan evlatlarımızın geleceğini karartanları ne zaman uyutacaksınız?

Arkadaş ne zaman uyutacaksınız evine bir lokma ekmek götürmek için sabaha kadar direksiyon sallayan taksi şoförlerini haince katleden gözü dönmüş mahlûkları?

Yine Ankara’da Çukurambar gibi merkezi bir yerde bir akademisyen, tertemiz bir hayatı olan iki çocuk babası Sinan Ateşi’in gerçek katillerini ne zaman uyutacaksınız?

Ne zaman uyutacaksınız milyonlarca, dana gibi güçlü olduğu halde vatanlarını satıp gelen kaçak sığınmacıyı?

Koskoca devlet geleneğini oyuncak edip kendi menfaatine kullanan bir milletin kaderi ile oynayan bir lokma ekmeğe, başını sokacak bir çatıyı çok görenleri ne zaman uyutacaksınız?

KYK Yurtlarında asansörde ölen evlatlarımızın hayatını elinden alan ihmal diye geçiştirilen katilleri ne zaman uyutacaksınız?

İmralı gibi bir adayı tahsis ederek korkusuz yaşayan özel doktoru vırtı zırtı olan ama binlerce şehitliği acılı ana, baba, evlat, eş ile dolduran caniyi ne zaman uyutacaksınız?

Yahu kardeşim, pazara çıkamayan akşamüstü eline aldığı file ile kasalarda ki çürümüş sebzeyi meyveyi toplayarak karnını doyuran fakir fukaranın vebali boynunda olan onca siyasiyi ne zaman uyutacaksınız?

Hadi size soruyorum sokakta oynayan çocuklarımızı düşünüyor ve köpek saldırılarından korumak istiyorsunuz ya o çocukların üniversite okuma hayalleri kurmasını bile imkansızlaştıran, okulda beslenme dahi yapamayan evlatlarımızın geleceklerinin katillerini ne zaman uyutacaksınız?

Üniversiteyi bitirip üç harfli marketlerde tezgâhtarlık yapan kariyer hedeflerini asgari ücrete değişmek zorunda bırakılan bu evlatlarımızın umutlarının katledenleri ne zaman uyutacaksınız?

Oturduğu devletin makamında uyuşturucu baronluğu yapan savcıları ona taşeronluk yapan polislik gibi kutsal bir mesleği kirleten yüz karalarını ne zaman uyutacaksınız?

Çok düşünüyorsunuz ya bizim evlatlarımızı bizleri sosyal yardıma muhtaç eden o sosyal yardımları bize lütuf gibi dağıtırken tepeden bakan görevlileri ne zaman uyutacaksınız?

Devletten vergi kaçıran, anasına babasının üzerine mal mülk yapan, asgari ücretle çalışanın evladının hakkını yiyen işkembesi geniş zihniyetleri ne zaman uyutacaksınız?

İnsanın sıcak bir evde yaşaması, başını sokacak bir evinin olması, karnını doyurması, bir akşam evlatlarını alıp sinemaya götürmesi en doğal insanlık hakkı iken” ikinci bir iş yapın, kemeri sıkın, porsiyon küçültün” diyenleri ne zaman uyutacaksınız?

Yahu, insanlar böbreğini, yetmiyor doğacak çocuğunu satılığa çıkarıyor! Bu insanları çaresiz bırakan böyle bir kadere mahkûm eden kişileri ne zaman uyutacaksınız?

İstatistiklere göz attınız mı?

Kaç kadın cinayeti, kaç çocuk istismarı, tacizi, kaç taksici cinayeti var?

Bir ayda ne kadar trafik kazasında insanlar hayata veda ediyor?

Önce akıl mekanizması olan ve bu aklı şeytanlığa doğru eviren insanları ıslah edin!

Daha sonra, içgüdüsel olarak yaşayan, depremde göçük altından insanları çıkaran, öldürülüp bir kenara atılmış insanların cesedini arayan, narkotik operasyonlarda kullandığınız köpeklerin peşine düşersiniz!

Çocukları korumak sizin göreviniz, köpekleri korumak sizin göreviniz!

Kısırlaştırmaya bütçe ayırmaktan imtina eden belediyeleri sorgulamak ve cezalandırmak yerine, barınakları içler acısı çilehane olmaktan çıkarmak için bütçe ayırmak yerine” itibardan tasarruf olmaz “diyerek yurt dışı seyahatleri için jet tercih eden bürokratlara bütçe ayırmak çok daha önem arz ediyor öyle değil mi?

Ne hiçbir çocuğumuz vahşice parçalanacak kadar kıymetsiz ne de hiçbir can ağzı dili yok siz bütçe ayıramıyorsunuz diye katledilecek kadar değersiz…

İnin o Kaf Dağı’ndan! Bağışlayın vekil maaşlarınızın 2 aylığını, birde üç beş yerden aldığınız maaşları, elde edilen bütçe ile hem kısırlaştırma yapın hem barınakları güvenli sağlıklı hallere getirin! Barınak değil hayvan çiftlikleri kurun! Buralarda için gönüllü olacak birçok hayvan dostu var! Sizin amacınız bağcıyı dövmek!

Yazımın sonunda da şunu belirteyim DSÖ Türkiye’de sokak köpeklerinin tehlikesi hakkında rapor yayınlamış yani emir büyük yerden, kimsenin memleketin evlatlarını düşündüğü yok!

Yeni Dünya düzeni tek merkezi devlet yönetimi “DSÖ, IMF, NATO” nasıl isterse, ekonomisi çöküşte olan ülkeler öyle şekillenmek zorunda! Ama burası Türkiye Cumhuriyeti, biz ayağımızda çarıkla köle olmadık bundan sonrada ne DSÖ’ nün nede başka emperyalist uşakların emri ile ülkemde tek bir cana ölüm emri verilemeyecek!

TÜRKLER ÖLMEDİ! KATLİAMA İZİN VERMEYECEĞİZ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!