Şükran Kulakoğlu
Şükran Kulakoğlu

Bu Dem İyice Acıya Kaçtı!

featured

Bu durum karşısında DEM kapanın elinde kalıyor! Birilerinin dediği gibi, “DEMLENENLER” sadece ana muhalefet partisi gibi görünmüyor!

 

Biri çıkıp şunu açıklayabilir mi?

Mahkûmlar sosyal medya internet kullanabilir mi? Avukatlarına her kafasına estiğinde ulaşıp, gündeme dair çene yarıştırabilir mi?

Hele ki bir terör mahkûmu zırt pırt twet atabilme lüksüne sahip olabilir mi? En kritik gündemlerde hop ortalığı birbirine katacak mesajların ardı arkası kesilmiyor.

Daha geçen günlerde Selahattin Demirtaş özel koruma, özel uçakla annesinin rahatsızlığı üzerine Diyarbakır’a gitmiş. Ardından DEM kendi başına seçimlere gireceğini beyan etti!

Bu nasıl bir mahkûmiyet?

Birader, nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu?

Yirmi yıldır hiçbir şeye şaşırmıyoruz! Kendisine özel ada tahsis edilen bir terörist başımız mevcut. Binlerce Mehmetçiğin katili bebek katili terörist başı Öcalan, vatanın bağrında ödediğimiz vergilerle beslediğimiz İmralı’ya gönderilen sağlık ekibi tarafından sık sık kontrolden geçirilen özel konuk!

“Öcalan’ın sigara içmesi, sağlığı için sorun oluyor. Marlboro içen Apo’ya doktorlar sigarayı bırakmasını, yapamıyorsa azaltmasını öğütlediler. İştahı kesilen Apo, mide rahatsızlığından dolayı baharatlı ve salçalı yemeklerle, kızartma yiyemiyor. Bezelye, fasulye ve nohut gibi taneli yemekler de verilmeyen Apo, çorba içiyor, sebze yemekleri ve haşlanmış patates yiyor.

Ancak Öcalan, yemekte sorunu olmasına karşın sabahları çok sıkı kahvaltı ediyor. Öcalan dün sabah açık çay, tuzsuz peynir, tereyağı ve reçelle mükellef bir kahvaltı yaptı. Rahatsızlığı nedeniyle kahvaltıda yumurta verilmedi.”(Hürriyet-1999)

Vay canına! Sen onca evladımızın şehit düşmesine neden, ol sonra ağalar paşalar gibi muamele ile mahkûmiyet(!)yaşa.

Şimdi aynı tolerans Selahattin Demirtaş için sağlanmakta!

Demirtaş, İstanbul’da yapılan Nevruz kutlamalarındaki konuşmasında “terör örgütü propagandası yapma” suçlamasıyla 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Bu cezası, AİHM kararının açıklanmasından sonra 4 Aralık 2018 tarihinde onandı. Böylece AİHM’in Demirtaş hakkında verdiği kararı da hükümsüz kaldı.(BBC)

 

Daha bir ay önce sadece haber yaptıkları ve sınır namustur dedikleri için 4 ay hapis yatan arkadaşlarımızın, hapishanede kaldıkları süreçte kalın giysilere ulaşamadıklarını bizzat Eray Ertürk’ün dilinden dinledim. Çok zor günler geçirdiklerinden bahsettiler, gözyaşlarımı tutamadım! Peki, terazinin bir tarafına koymaya tenezzül etmeyeceğim, bölücü terör örgütünün siyasi ayağı olan partinin eş başkanı ile vatanseverlerin arasında mahkûmiyet açısından nasıl bir fark mevcut ki bu adam sosyal medyada bir terör örgütünü ve kitleyi örgütleyecek paylaşımlar yapabiliyor?

 

Diğer taraftan sınır namustur diyenler aileleri bile zor görüştürülüyordu?

Bu demokrasi bize fazla EFENDİLER!

Dünya’da uygulanan demokrasi bu değil!

Vatana ihanet edenler hiçbir ülkede ayrıcalıklara sahip olamaz. Demokrasi dendiği zaman akla gelen şey eşit şartlarda eğitim vatanın milli bütünlüğüne uygun seçme ve seçilme hakkı gibi örneklenebilir. Demokrasi, vatan hainlerine ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı, terörist eylemleri destekleyenlere ayrıcalık sağlama aracı değildir!

Mevcut iktidar ile bir anlaşmaya gittiği söylenen(!) Dem’in joker eleman gibi belirleyici bir unsur olarak önem taşır hale getirilmesi de içler acısı ve acınası bir hamle!

Bu durum karşısında DEM kapanın elinde kalıyor! Birilerinin dediği gibi, “DEMLENENLER” sadece ana muhalefet partisi gibi görünmüyor!

Adamların dağda ne işi var? Nasıl olsa seçimlere, siyasi joker olarak yön verecek bir çizgiye getirildiler!

 

Fakat unutmamanız gereken bir şey var Bu ülke bu millet çayın kötü demlenenini lağıma dökmeyi tarihte de bildi bugün de bilir!

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!