Nazım Peker
Nazım Peker

Kasaptaki Ete Soğan Doğramam

 

FETÖ  “Darbe araştırma Komisyonu”, 15 Temmuz hain kalkışmayla ilgili araştırma yapmakta. Bu nedenle pek çok kişinin bilgisine başvurulmakta!

Geçtiğimiz günlerde, eski Gen. Kurmay Başkanı Hilmi Özkök Paşa’da dinlendi.

Paşa çok çarpıcı bilgiler sundu: “Biz TSK olarak 2004 yılında Milli Güvenlik Kurulunda, hükümete Orduda bir cemaatleşme olduğunu söyledik ve tedbir alınmasını istedik. Ama onlar hiçbir şey yapmadılar. Aksine bizim disiplinsizlik ve irticai faaliyet sebepleriyle ihraç ettiğimiz mensupların kararnamelerine de hep “şerh” koydular.” dedi.

AKP cenahı bu ifadeye karşı çıktı ve Paşa’yı, “Kendini kurtarmak için” böyle bir ifade verdiği şeklinde suçladılar, ithamda bulundular.

Oysa AKP’nin yapması gereken, şapkayı öne koyup düşünmek gerekmez miydi? Türkiye neden; 17-25 Aralık sürecine geldi? Türkiye neden 15 Temmuz hain kalkışmaya sahne oldu?

Paşa, neden kendini kurtarsın?

Paşanın kendini kurtaracak bir suçu, kabahati ve özrü mü var?

Kaldı ki Paşa’nın Genel Kurmay Başkanı olacağı dönemde sizler Fetullah’la gayet sıkı fıkı değil miydiniz? Ne dedilerse yapmıyor, vermiyor muydunuz? İşleri beraberce götürmüyor muydunuz?

Okullarını “Hizmet Harekâtı” diyerek açmıyor muydunuz?

O zaman biz bile duymuştuk ki Fetullah, Hilmi Özkök’ün Genel Kurmay Başkanı olmasını istiyormuş ve size de özellikle tavsiye etmiş.

Paşa, TSK’nın değerli kurmayları, mensupları, pilotları, amiral ve generalleri ”Kumpas” suçlamasıyla perişan edilirken: “Ben kasaptaki ete soğan doğramam!” diyerek sessiz kalıp, sizin suçlamalarınıza dolaylı destek verirken alkışlayan sizler değil miydiniz?

Bunları bir kenara bırakalım. Geçmişi karıştırmak, zaman kaybıdır.

Asıl olan devlet ve onun kurum ve makamlarıdır. Bugün bu kurum ve makamlar, başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütlerinin hedefindedir.

Gelin kızmayarak, suçlamayarak, hatalarımızla yüzleşerek bu belanın üstesinden gelelim. C. Başkanı, “Hata yaptık. Aldandık ve kandık. Milletim de, Allah’ta affetsin!” dedi. Kıyamet mi koptu. Şimdi de dişe diş mücadele veriyor. İyi değil mi?

Lütfen! Hatalar bizler içindir. Önemli olan hatalardan dönmek ve bir daha yapmamaktır.

Açılım süreci başlattınız, şehirler mayınlarla döşendi. Kurtarılması için yakıldı-yıkıldı.

Fetullah’a kucak açtınız, elinden tuttunuz. Sizi ve iktidarınızı devirmeye kalktı.

Bunlardan ders alınmayacak mı? Tecrübe denen şey çok pahalı ve pek acı bir kazanımdır.

Sayın Cumhurbaşkanı, Fetö ile mücadelesinde destekliyor ve başarılar diliyorum.

Kazanan devletimiz ve milletimiz olsun. İnşallah öyle de olacak.

Esen kalınız.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!