Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Sinan Ateş

featured

Basit bir cinayetmişmiş. Bu bal gibi merhum Türk milliyetçiliğinin umudu Muhsin Başkan cinayeti gibi… Nedeni bugün sadece tabelasında milliyetçi olan partide olabilir mi? Bu sıradan bir cinayet değil milyarda milyar tam bir siyasi cinayet. Her iki merhum başkan yaş ve karizmalarıyla milliyetçiği temsil etmiyorlar mı? Yaşı başı geçmiş yürümeye dermanı olmayan iktidar hedefi hiç olmayan zatlara mahkûm olmak Türk milliyetçiliği için büyük talihsizlik.

Bir yılı geçkin Sinan Ateş‘in katledilmesi davası için nihayet bir soruşturma dosyası açıldı. Türk milliyetçiliğinin parlayan yıldızlarından olabilecek ülkücü Ateş için sıradan bir dava açılacağı belli oluyor gibi. Basit bir cinayetmişmiş. Bu bal gibi merhum Türk milliyetçiliğinin umudu Muhsin Başkan cinayeti gibiNedeni bugün sadece tabelasında milliyetçi olan partide olabilir mi? Bu sıradan bir cinayet değil milyarda milyar tam bir siyasi cinayet. Her iki merhum başkan yaş ve karizmalarıyla milliyetçiği temsil etmiyorlar mı? Yaşı başı geçmiş yürümeye dermanı olmayan iktidar hedefi hiç olmayan zatlara mahkûm olmak Türk milliyetçiliği için büyük talihsizlik.

Türk titreyerek kendine gelip sırtındaki bu yüklerden kurtulmazsa yarınlarımız sadece kendine ve yandaşlarına ışık bir ampule kalacak.

 

SOKAK

Bizim sokakta köpeklerin, kuşların, kedilerin, arıların, sineklerin, karıncaların “sucusu” benim. Yaz kış sağlığım elverdiğince bu görevi severek ifa ederim. Bıraktığım boş peynir ve plastik kaplar bazı mahlûklar tarafından üç kuruş etmezken çalınıyor maalesef İnsan(!) bu kadar nasıl ucuz olabiliyor aklım almıyor. Bu kadar mı düştü insanlık/insansızlık.

Bazı hayvansever güzel insanlar da değişik gıda maddeleri bırakıyorlar Allah razı olsun .Fakat bu gıdalar büyük bir çevre kirliliği de yaratıyor maalesef. Bu konuda belediye yetkilileri sokaklara sabit su ve gıda kutuları yapabilirler mi? Tabi hırsızların söküp götüremeyeceği cinsten.

Bir de çöp kutularının kapakları yaz kış her zaman açıksa kapaklara ne gerek var . Bence bu kapaklar hafif bir metalden yapılırsa açılıp kapanması kolay olur.

Dünyada sadece biz insanlar yaşamıyoruz .Dünya çiçeklerle olduğu kadar hayvanlarla da güzel. En az bizler kadar onların da yaşama hakkı var.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!