Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Beka Meselesi(!)

featured

Mülakattan seçim öncesi Erdoğan bile rahatsız olup kaldırılmasını isterken, bazı bakanlıklar bu durumu görmezden geldiler tek liderleri Erdoğan ‘a rağmen. Şimdilerde Erdoğan mülakat “beka meselesi” buyurdular. Nasıl yani? Sınavları kazananlar işe giriş öncesi adlî kurumlarca araştırılmıyorlar mı? Yazılı sınavlarda 90 puan alan bir şehit çocuğu mülakatta elenirken ne gibi bir beka sorunu vardı acaba?

Sağdan sola, soldan sağa, aşağıdan yukarıya, yukarıdan aşağıya nereden bakarsanız bakın. Hatta Marstan bile bakın. Mülâkat ucubesi resmen kul hakkı yemek ve torpilin daniskası.

Mülakattan seçim öncesi Erdoğan bile rahatsız olup kaldırılmasını isterken, bazı bakanlıklar bu durumu görmezden geldiler tek liderleri Erdoğan ‘a rağmen. Şimdilerde Erdoğan mülakatbeka meselesi” buyurdular. Nasıl yani? Sınavları kazananlar işe giriş öncesi adlî kurumlarca araştırılmıyorlar mı? Yazılı sınavlarda 90 puan alan bir şehit çocuğu mülakatta elenirken ne gibi bir beka sorunu vardı acaba?

Bu konuda ilk İstanbul seçimleri sonu İçişleri Bakanı belediyede 5.000’den fazla terörle ilişkili kişinin yakınları bile sakıncalı görülüp aylarca, yıllarca araştırılmasında sonuç çıkmamıştı.

İslam’da Allah’a şirk koşmaktan sonra en büyük günah kul hakkı sayılırken buna “beka kılıfı” uydurmak nasıl bir duygu?

Olası bir iktidar değişikliğinde bu mülakat mağdurlarının kayıpları faizleriyle birlikte alan ve verenlerden mutlaka tahsis edilmeli. Ben yaptım oldu gibi hiç insanî olmayan tutumlardan acilen vazgeçilmeli…

 

NOT: Sınırlarımız kevgire çevirirken ne olduğu belirsiz kişiler ellerini kollarını sallayıp ta Afganistan’dan bile eşini, çocuğunu bırakıp ne amaçları belirsiz kişiler varken, Ege adalarımıza Yunan tek kurşun atmadan çöküp yurdumuza doğru “uzo” içip, papazlar dua ederken Erdoğan’ın dediği “Bir gece ansızın gelebiliriz” şarkısı gerçekleşmeli. Bizce asıl beka sorunu bu.

 

BOSNA’DAN GAZZE’YE

Avrupa’nın gözleri önünde Bosna’da 3,5 yılda 312.000 Müslüman şehit edildi. Özgürlükçü batı katilleri şimdi Gazze katliamını da bir film gibi televizyonlarda izliyorlar Belki de koltuklarında içkilerini zevkle yudumlayarak .Batının yüzyıllar süren “Haçlı hıncı” teknolojik savaşla devam ederken taraflar arasındaki güç dengesi hep Müslümanların aleyhine ne tesadüf (!) Tersi olsaydı vampir batılı demokrasi havarisi kesilir anında tüm güçleriyle saldırırdı…

ABD Irak’a demokrasi ve özgürlük getirirken (!) bir milyon Müslümanı katletti. Çırılçıplak Iraklı erkeklerin ellerini ve gözlerini bağlayıp köpeklere saldırtırken (!) bayan subay zevkle seyrediyordu bu vahşeti…

BOP projesi de aynı davaya hizmet ediyor.

Buradan alacağımız ders: Her gün talanlarla yalanlarla içi oyulan güçsüzleşen ülkemizi ayağa kaldırmak, Atatürk ‘ün gösterdiği yolda yürümektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!