Arslan Küçükyıldız
Arslan Küçükyıldız

Türk Milliyetçilerine Sorular

featured

Birkaç sorum var:

Sadece merakımdan soruyorum. Son seçimde meclise giren milletvekillerinin şeceresi, mal varlıkları; bundan daha önemlisi geçmişte kime, niçin ve nasıl hizmet ettikleri ve gelecekte neye hizmet edecekleri ile ilgili bir siyasi, akademik vb. bir çalışma yapılmış mıdır? En azından partileri avucunda tutan önemli isimlerle ilgili ister resmi ister gayrıresmi böyle bir çalışma yapılmışsa bunu, bunu bilen varsa da neden kamuoyuna açıklamadığını, bilmek istiyorum.

Bugün aldığı oylar yüzünden Ata ittifakına muhtaç duruma düşen Millet ve Cumhur ittifakının resmi sözcülerinin, mensuplarının, seçim öncesi ve seçim sürecinde Ümit Özdağ’ın ve Sinan Ogan’ın açıkladığı prensiplerin tam zıddı olan rapor, açıklama, konuşma vb. metin ve görüntüleri bir araya toplandı mı? Bunlarla ilgili elinde bir çalışma olan var mı? Varsa bunların tamamını bir liste halinde niçin yayınlamıyor? Ümit Özdağ sayesinde göçmenleri geri gönderme konusunda kerhen konuşmaya başlayan, milliyetçiliği, Atatürk’ü, Ülkücülüğü hiç ağzına almayan; Türk milliyetçilerini yok sayan yöneticilerin, geçmişte ve seçim sürecinde ülkücülere karşı tavır, beyan, söz vb. duruşlarının bir çetelesi tutulmuş mudur? Varsa niçin kamuoyuna açıklanmıyor?

Ekonominin durumunu en yalın anlatımla özetleyen, hangi devlet kaynaklarının, millet malının nasıl cebellezi edildiğinin bir çetelesi var mıdır, varsa neden kamuoyuna açıklanmamıştır? Sadece bir kurumdan 1 milyar doların iç edildiğini iddia edenler, neden kendi iç ettiklerinin hesabıyla birlikte, iç edilenlerin hesabını bir defada, toplu olarak kamuoyuna açıklamıyor?

Kuran’daki istişare ve emanetin ehline verilmesikesin olarakemredilmişken devlet kadrolarına bu kadar ehliyetsiz ve yandaş insanın doldurulması ile ilgili bir çetele yapılmış mıdır? Hangi kurumda görevde kimler var ve bunlar hangi emekleriyle buraya gelmiştir? Bunu kamuoyuna toplu olarak niçin açıklamıyorsunuz?

Ümit Özdağ, toplumda Türk milliyetçilerine güven duyulduğu halde niçin vekil yapılmadığını; Türk milliyetçilerinin bundaki sorumluluğunu ne zaman açıklayacak? Türk milliyetçilerinin kanaat önderleri ne zaman toplumu yönlendirmeye başlamayı düşünüyor? Ülkücülerin geçmişten beri ne istediğini şimdi anlatmayacaklarsa ne zaman anlatacaklar?

Sözüm kendime, size, hepimize.

Saygılarımla.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!