Arslan Küçükyıldız
Arslan Küçükyıldız

Gaza Gelme!

featured

Aşağıdaki emperyalist kampanyaya katılmıyorum. Çünkü bu kampanya şeytani bir projenin parçası. Doğrular üzerinden dikkat çekmeden halkı uyut!

Önce zararı gözle görülür kömür gibi kaynakları kampanyaya sokuyorlar ki halk kabullenebilsin. Sonra sırasıyla karbon salan ineklerin gazı kampanyası devreye girecek. İnekler doğaya karbon salıyor, onları da yok edelim diyecekler. Elitlerin enerjiden, proteinden arındırılmış sürüsü olacağız. Hep birlikte elitlerin istediği dünyayı ‘kuracağız“. Bu kampanyayı açanlara sponsorunuz kim, hangi el-it diye sormak lazım?

Her enerji kaynağının bir faydası, maliyeti, güçlüğü var. Hammaddesi elinde olanı kullan. Yap, kur, bak, zararlı yönü olanının zararını yok et, çözümle kullan.

Elitler aklımızla dalga geçiyorlar. Bu türdeki gazlara da gelmeyin.

Bill Gates’in Türkiye’deki uzantıları maalesef bakanlıkta yetkili konumda. Patronlarının emirlerini uygulamaya başladılar. Sivas’ta şap bahanesiyle hayvan pazarı kapatıldı ve hayvan ithafları başladı. Geçmiş olsun; bundan sonra doğal et yiyemeyeceksiniz. Gates’in laboratuvarlarda üretilirken ineklerden on kat daha fazla karbon salan yapay etleri, yapay balıkları, böcek kurabiyeleri sizi bekliyor.

Çiftçiler, Avrupalı meslektaşlarına bir baksın. Adamlar protesto ediyor, bizimkilerin koyundan farkı yok maalesef.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!