“İYİ Parti’ye her gün yüzlerce kişi katılıyor”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomik krizle ilgili, “Kriz mıriz yok bunların hepsi manipülasyon’’ açıklamasını değerlendiren Yaşar, Bu ülkede krizin olmadığını sadece Cumhurbaşkanı söylüyor. Sokağa indikleri zaman ekonominin ne halde olduğunu görmeyen kimse yok. Dünden bugüne Türkiye’de nelerin değiştiğini hep beraber görüyoruz bunu her sektörde görmek mümkün.” dedi.

Hükümete yakın medya organlarının İYİ Parti üzerinde “algı operasyonu” yaptığını iddia eden Yaşar, “Partimizde istifa eden sayısı bir elin parmaklarını geçmez” ifadelerini kullandı.

Yaşar’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

“SADECE CUMHURBAŞKANI ‘KRİZ YOK’ DİYOR”

Ülkede bütün sektörleri etkileyen büyük bir krizin olduğunu vurgulayan Yaşar, “Bu ülkede krizin olmadığını sadece Cumhurbaşkanı söylüyor. Sokağa indikleri zaman ekonominin ne halde olduğunu görmeyen kimse yok.. Eğer bu hedefler tutturulamıyorsa ortada bir yangın varsa bunun bir sebebi var. Ülkede bu kadar derin bir problem varken yokmuş gibi davranmak oyalama taktiğinden başka bir şey değil.’’ diye konuştu.

1232.jpg

“SİMİT BİLE YÜZDE 50 ZAMLANDI”

“İnsanlar hayatın her alanında bu krizi yaşıyor en basiti en temel gıdalardan biri olan simide yüzde elli zam yapıp sonrada Türkiye’de ekonominin iyiye gittiğini söylemek doğru değil. 16 yıldır ülkenin geldiği yer ortada şuan kısa vadeli borçlarla uğraşıp duruyoruz 1 yıl içerisinde ödeyeceği para 200 milyar dolar. İthalata fazladan ödediğimiz para 50 milyon dolar ithalatın ihracatı karşılamadığını hepimiz biliyoruz. Herkes bu rakamları bilirken her şey ayan beyan ortadayken sadece havuz medyası gözünden cennette yaşıyoruz.”

“BUGÜN HERKESİN İKİNCİ PARTİSİ İYİ PARTİDİR’’

Geçen hafta arkadaşlarımızla 31 vilayeti dolaştık bu haftada yine 30’un üzerinde vilayeti ziyaret edeceğiz. Bizim en büyük desteğimiz yerel basın ulusal gazetelerde yer aldığımız gazete sayısı zaten belli. Onun için biz milletimizle beraberiz biz derdimizi millete anlatıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son olarak partide yaşanan istifaları değerlendiren Yaşar, “Partinin bulunduğu yer kuruluş sürecinde de belirtildiği gibi merkezdir. Toplumun her kesimini kucaklayan milliyetçi, muhafazakâr, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı merkezde olan bir parti. İstifalar konusunda da yandaş medya bu istifaları birçok büyük bir olaymış gibi gösterip algı yaratmaya çalıştı. İstifa her partide olduğu gibi bizim partimizde de olmuştur ancak partimizde istifa edenlerin sayısı bir elin parmağını geçmez. Onların istifa gerekçeleri ortada ama bunun yanı sırada partiye her gün yüzlerce insan katılıyor bunu göz ardı etmemek lazım. Yeni kurulan partilerde bazı insanlar beklentilerine cevap bulamamış da olabilirler biz bunları da saygıyla karşılıyoruz. Bu partiye dahil olanlar olduğu gibi istifa edenler de olacaktır ama asıl olan partinin yönü, düşünceleri, ülkenin meselelerine bakış açısıdır. Bugün herkesin ikinci partisi İYİ Partidir.”

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!