Olumsuz hava koşulları ve denizdeki hareketlilik, İstanbul’da yüzme keyfine ara verdirdi. Beykoz Kaymakamlığı tarafından yapılan resmi açıklamada, ilçenin Karadeniz’e bakan sahillerinde, plajlarında ve koylarında yüksek dalga boyu beklentisi olduğu vurgulandı.
RİSKLERE KARŞI TEDBİR ALINDI
Can güvenliğini sağlamak ve olası boğulma vakalarının önüne geçmek amacıyla harekete geçen Kaymakamlık, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu yetkilerine dayanarak denize girme yasağı kararı aldı. Yetkililer, vatandaşların güvenliği için uygulanan yasağın 7 Eylül Pazartesi ve 8 Eylül Salı günlerini kapsayacağını belirtti.
UYARILARA DİKKAT ÇEKİLDİ
İki gün boyunca devam edecek olan kısıtlama, Beykoz sınırlarında Karadeniz’e kıyısı olan tüm sahilleri kapsayacak. Yetkililer, vatandaşları belirtilen tarihlerde denize girmemeleri ve uyarılara riayet etmeleri konusunda hassasiyet göstermeye çağırdı.

