Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Boğazda Fetih Kutlaması Tepki Topladı: Esnaf Dükkan Açamıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Boğazda Fetih Kutlaması Tepki Topladı: Esnaf Dükkan Açamıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı personelinin Üsküdar Belediyesi’ne ait teknede, İstanbul Boğazı’nda fasıl havasında organizasyon düzenlediği ortaya çıktı. Salgın kurallarının ihlal edildiği görüntülere tepki yağdı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın İstanbul’un Fethi’nin 568. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Üsküdar Belediyesi’ne ait Valide Sultan Gemisi’nde 29 Mayıs tarihinde eğlence düzenlendi.

Bakanlığa bağlı Gençlik Merkezleri personelinin katıldığı organizasyon fasıl havasında geçti. Yemek servisinin yapıldığı müzikli etkinlikte sosyal mesafe ve maske kurallarının ihlal edildiği görüldü. Salgın kurallarının ihlal edildiği etkinliğin görüntüleri katılımcılar tarafından paylaşıldı.

Görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken tepkilere neden oldu:

“Koronavirüs yasakları nedeniyle binlerce esnaf dükkanlarını açamazken Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul’un fethini anma bahanesi ile Boğaz’da eğlence düzenledi!”

“Hainlik nasıl olur adlı çalışmayı hep beraber izliyoruz …”

“Osmanlının son dönemi gibi; Halk sefalet içinde saray ve çevresi zevkü sefa içinde”

“Yazık gerçekten yazık tüm emeklerimize. Kongrelerden sonra vaka sayısını 60.000 lere çıkardınız hala akıllanmadınız. Hakkımı asla helal etmiyorum, kul hakkına giriyorsunuz.”

 

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!