Galatasaray, transfer gündeminde şaşırtan bir isimle öne çıktı. Sarı-kırmızılılar için bugüne dek pek çok oyuncu konuşulurken, şimdiye kadar adı hiç geçmeyen bir futbolcu listeye girdi.
Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Galatasaray, Rusya ekibi Lokomotiv Moskova’da forma giyen Aleksey Batrakov ile sözleşme şartlarında anlaşmaya vardı. 21 yaşındaki oyuncunun kulübüne resmi yazılı başvuru yapıldığı ve görüşmelerin başladığı belirtildi. 10 numara pozisyonunda oynayan futbolcu, tekniğiyle dikkat çekiyor.
GEÇEN SEZON 36 MAÇTA 17 GOL
Piyasa değeri 28 milyon euro olarak gösterilen Batrakov, geçtiğimiz sezon Lokomotiv Moskova formasıyla çıktığı 36 maçta 17 gol atıp 12 asist yaptı. Oyuncunun kulübüyle sözleşmesi 2029 yılına kadar sürüyor. Genç futbolcu için “geleceğin yıldızı” yorumları yapılıyor.

