1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray
  4. Galatasaray’da Stuttgart öncesi kanat kararı son idmana kaldı

Galatasaray’da Stuttgart öncesi kanat kararı son idmana kaldı

Süper Lig’de liderliği elinde tutan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Stuttgart maçına odaklandı. Teknik direktör Okan Buruk’un, kritik karşılaşma öncesinde sol kanatta forma vereceği ismi henüz belirlemediği öğrenildi.

featured

İKİ İSİM ARASINDA TERCİH

Buruk, sol kanat için Rafael Leao ile Barış Alper Yılmaz arasında bir seçim yapacak. Konyaspor deplasmanında forma giymeyen Barış Alper, kendini formda ve maça hazır hissediyor. Rafael Leao ise Konyaspor karşılaşmasında ortaya koyduğu performansla beğeni topladı.

Deneyimli teknik adamın, Stuttgart karşısında sol kanatta kimin oynayacağına son antrenmanın ardından karar vermesi bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Haberiniz ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!