İsmail Kartal’ın ayrılığının ardından teknik direktör arama sürecine hız veren Fenerbahçe yönetiminde, yabancı adayların ağırlıkta olmasına rağmen bazı yöneticilerin yerli alternatifler üzerinde durduğu bildiriliyor. Bu isimlerin başında gelen tecrübeli teknik direktör Aykut Kocaman’ın adı ön plana çıkarken, daha önce Aziz Yıldırım’ın başkanlık döneminde de anlaşma sağlanmasına rağmen son anda İsmail Kartal’ın göreve getirilmesi süreci hatırlatıldı.
Mevcut durumda ismi kulislerde dolaşan Kocaman’ın, yönetimle yapılan değerlendirmelerde net bir şart öne sürdüğü ortaya çıktı. İddialara göre tecrübeli çalıştırıcının, “Oğuz Çetin yoksa gelirim” diyerek kulüpte istemediği ismi açıkça belirttiği ve şartını koştuğu öğrenildi.
ABDULLAH AVCI VE DİĞER ADAYLARDA SON DURUM
Teknik direktörlük koltuğu için hareketli saatler yaşayan sarı-lacivertli kulüpte, aday havuzu oldukça geniş tutuluyor:
- Abdullah Avcı: En son 2024 yılında Trabzonspor’u çalıştıran deneyimli teknik adamın göreve hazır olduğu, sarı-lacivertli idarecilere haber göndererek kapsamlı bir sunum yapmak istediğini ilettiği belirtildi.
- Bülent Uygun: Tecrübeli teknik direktör, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe’de görev alabilmek adına her an hazır olduğunu kamuoyuyla paylaşmıştı.
- Vincenzo Montella: A Milli Takım’daki görevinden ayrılan İtalyan teknik adam için sarı-lacivertli yöneticilerin sıcak bir yaklaşım sergilemediği, yönetim içindeki ağırlıklı görüşün öncelikle önceden belirlenen diğer alternatiflerle görüşülmesi yönünde olduğu ifade edildi.

