Etimesgut’ta Zafer Partisi Seçim Çalışmalarına Karşı Yapılan Provakasyonlar Şiddetini Arttırdı.

featured

2024 Mahalli İdareler Seçimlerine günler kaldı. Liderler sahada, teşkilatları sokakta yoğun bir şekilde seçimlere tabiri caizse arı gibi çalışarak hazırlanıyorlar.

Bu rekabet kimi zaman sertleşebiliyor hatta bu sertlik çirkin saldırılara dönüşüyor. Seçim ofislerine, adaylara karşı saldırılar seçime giderken demokrasiye gölge düşürüyor.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi’nin İstanbul Kartal’da kurduğu seçim çadırı ateşe verildi bu yetmezmiş gibi iki gün önce Ankara Etimesgut’ta pankart çalışması yapan Zafer Partili gençlere kanlı bir saldırı düzenlendi. İlk Açıklama Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’dan geldi.

 

Özdağ, “İstanbul’da Zafer Partisi’nin pankartlarına sistemli olarak saldırı yapılıyor. Dün gece ise Kartal’da parti çadırımız ateşe verildi. Ankara Etimesgut’ta arkadaşımız pankartlarımızı indirenler tarafından bıçaklanıyor, Kartal’da çadırımız yakılıyor. Bütün tahrik çabalarına soğukkanlı şekilde cevap vererek yola devam edeceğiz” dedi.

 

Saldırıya uğrayan Zafer Partisi Etimesgut İlçe Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Fatih Şahin yaşanan çirkin saldırı hakkında muhabirimize konuştu.

 

 

Mehmet Fatih Şahin, “Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor yaşanan bu çirkin olayların tesadüfen meydana gelmediği açık ve net. Pankart ve brandalarımızın toplatılması planlı bir eylem. Hatırlarsanız daha önce de benzeri sorunlarla karşılaştık ve bu hukuksuz uygulama karşısında yasal hakkımızı kullanarak savcılığa şikâyette bulunduk. Bu gelişmelerin ardından partili gençlerimiz ülkü ocaklı gençler tarafından sıkıştırılmış tehdit edilmişti. Bu saldırıları bölücü unsurlar veya sığınmacıların yapmadığını herkes biliyor. 2 aydır Zafer Partisi ile uğraşılıyor. “Diğer partilerin pankartları brandaları duruyor sadece Zafer Partisi’nin brandalarını alıyorlar” diyen seçmen ihbarları alıyoruz.

Yaşadığımız son olayda bizi takip ederek arkamızdan dolaşmışlar, biz brandaları asarken onlar arkamızdan toplamışlar. Geri dönüş yolunda şahit olduğumuz bu durum karşısında takip edildiğimizi anladık. Araç plakasını polise verdik, hemen ardından takip eden şahıslar biz 112 ile temas halindeyken önümüzü kestiler. Yaklaşık 10-12 kişi olan bu şahıslar aracımıza zarar vererek bana ve Furkan kardeşime bıçak, sallama ve kesici aletlerle saldırdılar. Olay sonrası polisler geldi ve hastaneye gittik. Sorunlar ne yazık ki hastanede devam etti. Sonuçlar çıkmadan Furkan’ı ve beni karakola götürdüler. Ardından hayati tehlikesi var diye hastaneye çağırdılar. Bu bir hatadır, bir ihmaldir. Burada bir kasıt olmadığını umuyoruz…

Sonrasında Furkan başka bir hastaneye götürüldü. Risk olduğu için yoğun bakıma alındı 2 gün süren tedavinin ardından çok şükür taburcu oldu. Furkan Kardeşimizin(Furkan Kutlu ) şu an kalıcı bir sağlık sorunu yok saldırıya uğrayan bizlerin durumu iyi fakat bu başka bir arkadaşımızın başına gelmeyecek, daha ciddi olaylar çıkmayacağını göstermiyor.

Gün geçtikçe çirkin bir yüzle karşı karşıya kalıyoruz. Ellerinde ki imkânları bu denli karanlık bir şekilde kullanarak rekabet etmeye çalışmaları aslında, Zafer Partisi’nin yükselişinin ve bundan duydukları rahatsızlığın göstergesidir. Türk Milleti yapanı, yapılanı unutmaz, Zafer Partisi bu şekilde susturulamaz. Partimiz Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliğinin kalesidir ve biz bu çizgiden asla vazgeçmeyeceğiz. Bilsinler ki Türk Tehdit edilmez, edilemez Zafer Meşalesi Türkiye’de ve Etimesgut’ta büyümeye devam edecek.  Saldırının arkasında ki karanlık zihniyetlere Etimesgut halkı gereken cevabı verecektir” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Lütfü Şahsuvaroğlu, Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Bilal Katar Zafer Partisi Etimesgut İlçe Başkanı Adem İlhan ve Zafer Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bartu Soral olay anından hemen sonra yaralıları hastanede ziyaret etti.

 

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Avatar

    Zafer partisi bilim, birlik ve barış diyor. Bunlar barbarlık diyor.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!