Eşcinsel ve duyma engelli kişiye şoke eden şiddet görüntüleri

Eşcinsel ve duyma engelli kişiye şoke eden şiddet görüntüleri

Sosyal medyada ‘Fırat Delikanlı’ rumuzlu bir şahıs, işitme engelli olan eşcinsel bir kişiye şiddet uyguladığı anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. İnfial yaratan görüntüler sonrası Twitter’da açılan #FıratDelikanlıTutuklansın etiketi gündemde birinci sıraya yükseldi.

Sosyal medyada ‘Fırat Delikanlı’ ismini kullanan bir kişi, eşcinsel ve duyma engelli kişiye şiddet uyguladı ve  görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Instagram’dan yapılan paylaşımda ‘Fırat Delikanlı’ rumuzunu kullanan şahsın, yüzü kanlar içinde kalan bir kişiyi saçlarından tuttuğu görülüyor.

Eşcinsel ve duyma engelli kişiye yönelik şoke eden şiddet görüntüleri

‘Fırat Delikanlı’ adlı hesaptan, “Erkek seks gay sapık şerefsiz duydum ne zaman gördüm tutum kavga yüzü parça kan ağır geçmiş olsun … sapık gay pişlik” şeklinde anlaşılması zor bir not da düşüldü. Darp edilen kişinin, işitme engelli olduğu da yazıldı.

Görüntüler kamuoyunda infial yarattı. Olaya tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, #FıratDelikanlıTutuklansın etiketiyle Twitter’dan kampanya başlattı. Etiket, Twitter gündeminde 1’nci sıraya kadar yükseldi.

Sosyal medyada aynı şahsın faili olduğu söylenen bir şiddet fotoğrafı daha paylaşıldı. Bu fotoğrafta da şiddet uygulanan kişinin eşcinsel ve duyma engelli olduğu ifade edildi. Söz konusu anlara ilişkin bir video da sosyal medyadan yayıldı. Bu videoda, darp edilen kişinin işitme engelli olduğu görülüyor.

Ayrıca ‘Fırat Delikanlı’ rumuzlu kişinin, bir süre birlikte olduğu işitme engelli kadına da şiddet uyguladığı iddia edildi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!