Cani kocanın 3. cinayeti! Kan donduran paylaşımlar ortaya çıktı

featured

Karabük’te boşanma aşamasında olan eşini ve ardından kayınvalidesini öldüren zanlının 15 yıl önce 4 aylık eşini çocuklarının gözleri önünde öldürdüğü ortaya çıktı. Cinayetin ardından yaşanan dram ve gözyaşlarının görüntüleri ortaya çıktı.

Yenimahalle’de meydana gelen olayda Özlem Küçükyılmaz ile annesi Nazife Çetinkök evlerine gittikleri sırada boşanma aşamasındaki eşi Hasan Küçükyılmaz ile karşılaştı.

CANİ KOCA KAÇTI

Sözlü saldırıda bulunan koca Küçükyılmaz yanında getirdiği av tüfeği ile eşi ve kayınvalidesine ateş etti. Kanlar içerisinde kalan anne ve kızı olay yerinde hayatını kaybederken, cani koca olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

İncelemelerin ardından Küçükyılmaz ve Çetinkök’ün cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinden araçla kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHAR ETTİ

Ekipler, şüphelinin, evinin üzerinde bulunan Çamdibi Dere mevkiinde saklandığını tespit etti. Titiz yürütülen çalışma ile kıstırılan şüpheli polis ekiplerini görünce elindeki tüfekle ateş açtı. Kurşunları bitmek üzere olan zanlı yakalanacağını anlayınca çenesine dayadığı tüfeği ateşleyerek yaşamına son verdi.

KAN DONDURAN PAYLAŞIMLAR

Karabük’te eşi ve kayınvalidesini sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren zanlının intihar etmeden önce Whatsapp durumuna yaptığı paylaşımlar kan dondurdu.

Yenimahalle Kandil Sokak’ta boşanma aşamasındaki eşi Özlem Küçükyılmaz ile kayınvalidesi Nazife Çetinkök’ü tüfekle öldüren Hasan Küçükyılmaz’ın intihar etmeden önce yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı.

Küçükyılmaz, Whatsapp durumunda yaptığı paylaşımda, kendisinin 5 Eylül tarihinde hayatta olmayacağını ifade ediyor.

Zanlı, ses kaydı paylaşımında da eşi için “Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok güzel bir şey, sahip çıkacaksın. İşte böyle asfaltta cenazen kalır. Biraz sonra da ben kendimi öldüreceğim. Ahirette hesap soracağım sana. 10 parmağım yakanda olacak. Şimdi yaptığın şerefsizliklerin bedelini ödedin. Annen de ödedi. Sana benimle oynama oyuncak olursun dedim” ifadelerine yer verdi.

15 YIL ÖNCE ÇOCUKLARININ GÖZLERİ ÖNÜNDE 4 AYLIK EŞİNİ ÖLDÜRMÜŞ

10 Mayıs 2008’de 49 yaşındaki Nimet Küçükyılmaz 8 ay önce babasının emekli maaşını alabilmek için 34 yıllık hayat arkadaşından anlaşmalı olarak boşandı. Fakat 4 çocuk annesi 4 ay önce eşinin eski arkadaşı olan Hasan Küçükyılmaz ile evlendi. 2 gün önce Karabük’ten kaçarak Bursa’daki eski kocasının Beyazıt Mahallesi Orman Sokak üzerindeki evine sığınan Nimet Küçükyılmaz, 18 yaşındaki kızı ve 14 yaşındaki oğlu ile hasret giderirken kapı çaldı. Kapıyı açan 4 çocuk annesi kendisini götürmeye geldiğini söyleyen kocasıyla tartışmaya başladı. Buna karşı çıkıp çocuklarının yanında kalacağını söyleyen kadının red cevasına sinirlenen öfkeli koca, karısının başına 3 el ateş ederek, kayıplara karıştı.

Annelerinin öldürülmesine tanık olan Şirin (18) ile Şafak Usta (14) gözyaşlarına boğuldu. Çocuklar, babaları Murat Usta sakinleştirdi. Annesinin öldürülmesini anlatan Şafak Usta, “Anneme, “gel” dedi. Annem ise gitmeyeceğini bizimle beraber kalacağını söyledi. Zorladı. Daha sonra da kafasına sıktı” dedi.

Öte yandan acı haberi alır almaz işten eve gelen Nimet Küçükyılmaz’ın eski eşi şoför Murat Usta, böyle bir dehşete anlam veremediğini belirterek, “Ben eşimle anlaşmalı olarak boşandım. Bu şahıs karıma silah zoruyla nikah yaptı. 2 ay Karabük’te kaldı. Daha sonra Bursa’ya geldi. Bu ne cesaret anlayamıyorum” dedi.

Ekip otosunda ifadesi alınan Şirin Usta ise “Keşke annemin yerine ben ölseydim. Onun varlığı yeterdi. Uzakta olsaydı da varlığını bilseydim. Bu bana yeterdi. Ben sana doyamadım annem. O benim gülümdü” diye gözyaşı döktü.

Olaydan sonra kiraladığı otomobille TIR parkına kaçan şoför Hasan Küçükyılmaz, çok geçmeden cinayet masası dedektiflerince yakalandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!